FOTO by Instagram @ririgalbadd

Poznati

Nešto drugačija trudnica… neponovljiva Rihanna

admin 02. ožujka 2022.

Dior revija u Parizu bila je pozornica za još jedan neobičan outfit

Jedna od najpoznatijih svjetskih pjevačica, a danas i najpoznatija trudnica nastavlja oduševljavati ili šokirati svojim outfitom, ovisno iz kojeg kuta promatrate. Nakon što je zamrznula svoju pjevačku karijeru, Rihanna se bacila na proizvodnju svoje modne linije Fenty.

U većini slučajeva možemo pronaći interesantne komade koji unose nekonvencionalnost u svaki outfit, ali pronađe se i neki bizarni komad koji odmah postaje predmet rasprave.

Predmet rasprave prije par tjedana bio je i outfit pjevačice koja se pojavila u raskopčanoj ružičastoj Chanel jakni te tako ujedno i obznanila svoju trudnoću. Ako je to bio uvod u neobične trudničke outfite, onaj na Dior reviji u Parizu bio je vrhunac.

Od rastezljivih traperica i udobnih širokih majica Rihanna se odlučila na jedan sasvim novi pristup te sve iznenadila odabirom outfita za navedeni event.

Crna čipkasta haljina ispod koje se vidi atraktivno crno donje rublje, te visoke crne čizme i crni baloner bio je odabir koji možda podupire novi trend – seksi trudnica. Svoj outfit Rihanna je upotpunila nakitom i modnim dodacima koji su još više naglasili kompletan look.

S nestrpljenjem iščekujemo nova događanja i nove outfite kojima će Rihanna na svakom eventu sigurno ukrasti svu pozornost.