FOTO by Oysho

Moda

Neseseri koje ćemo ove jeseni isfurati umjesto torbica!

Krešimir Šustić 03. rujna 2020.

Fantastičan trend koji jedva čekamo isprobati!

Svake godine u modnom svijetu dizajneri nam predstavljaju mnoštvo novih trendova, od kojih neke prihvaćamo širom otvorenih ruku, dok neke jednostavno ne vidimo kao potencijale i smjernice koje bismo slijedili.

Znamo da jesen u naše garderobe donosi bogatu paletu toplih boja koje podsjećaju na gradske ulice obojane šarenim lišćem, no i dalje su aktualne pastelne boje, kao i cvjetni uzorak od kojeg jednostavno ne možemo dići ruke.

199,90 kn

Posebno je atraktivan ljeti i to na haljinama, suknjama, komadima iz svijeta obuće, ali i na modnim dodacima poput torbica za koje znamo da zaokružuju svaki look i unose upečatljivu notu.

Dok smo još uvijek dijelom u najtoplijoj sezoni u godini i nastavljamo uvrštavati favorite iz iste u svakodnevne kombinacije, slobodno možemo nabaviti nove modele accessoriesa koji podsjećaju na sunce.

199,90 kn

Najnoviji trendovi viđeni na ulicama modnih metropola, nalažu nam kako klasične primjerke torbica možemo zamijeniti neseserima, poznatijim kao dodacima za kozmetičke potrepštine.

169,90 kn

Brend Oysho u svojoj ponudi ima mnoštvo zanosnih komada, a mi smo izdvojili 3 upečatljiva koje jednako dobro možemo isfurati uz lepršave haljine, blejzere ili nezaobilazne balonere.

Dolaze ukrašeni floralnim printom u nude, rozoj i bijeloj boji, koje možemo spojiti s klasičnom crnom, krem, bijelom ili neutralnom sivom nijansom, kao i s ostalim pastelnim i vibrantnim tonovima.

Iako na prvu djeluje kao nemoguća misija da jedan neseser može zamijeniti torbicu u koju pospremamo one najpotrebnije stvarčice, vjerujte nam na riječ da se radi o zaista fantastičnoj ideji koja će mamiti poglede prolaznika kamo god se uputili.