FOTO by Next

Dekor

Nered postaje prošlost uz šarene košare s pomponima za odlaganje stvari

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Obogaćuju svaki kutak našeg doma i donose dašak šarenila u prostoriju!

Dekoracije nam služe za dodavanje završnog toucha u interijer, te kako bi upotpunili prazne kutke određene prostorije i obogatili je živopisnijim izgledom.

Često dolaze u obliku raznih figurica, vaza, taburea ili kutija za odlaganje dodatnih stvarčica koje ne koristimo svakodnevno, ali i za pospremanje igračaka naših najmlađih članova obitelji.

Trgovine namještajima i kućnim potrepštinama u svoje ponude sve češće stavljaju artikle koji nam služe kao praktična rješenja za skladištenje, a s druge strane izgledaju kao savršen dodatak za prostoriju.

S obzirom na to da su njihove cijene malo više, mi smo se bacili u potragu za jeftinijim primjercima i naletjeli na web shop brenda Next, koji nam nudi preslatke verzije efektnih košara.

Dolaze u četiri neodoljive nijanse kao što su baby plava, roza i siva, napravljene su od platnenog materijala, a krase ih posebno upečatljivi detalji, pomponi.

U paketu se nalaze po dva komada u istoj boji, a za cijenu od 147,00 kuna definitivno se isplati ubaciti ih u košaricu još danas.

Više specifikacija i detalja o proizvodu saznajte na LINKU, te naručite svoj primjerak koji jednako dobro izgleda u dnevnom boravku, spavaćoj ili dječjoj sobi.