FOTO by IMDb

Film

Neprepoznatljivi Colin Farrell – pogledajte prvi trailer za seriju “The Penguin”

admin 25. ožujka 2024.

Uskoro gledamo još jednu seriju koja bi trebala podignuti prašinu...

Dvije godine nakon što smo gledali film “The Batman” dolazi nam iduće poglavlje o Vitezu tame, a riječ je o seriji Matta Reevesa “The Penguin“.

Glavni protagonist serije bit će Oscarom nominiran Colin Farrell koji ponovo utjelovljuje Oswalda “Oza” Cobblepota, poznatijeg kao Pingvin.

Foto: IMDb

Serija se očekuje ove jeseni, a upravo je izašao i prvi teaser koji nam donosi djelić onoga što nas čeka.

Foto: IMDb

Colin Farrell vraća se svojoj ulozi Pingvina što znači da će se glumac ponovno transformirati u neprepoznatljivog lika, na kojem će se koristiti tehnike preobrazbe kakve smo do sada rijetko viđali na filmskim platnima.

Foto: IMDb

Serija će funkcionirati kao spinoff nastavak hvaljenog DC filma, redatelja Matta Reevesa iz 2022., a radnja se nadovezuje na samo nekoliko dana od događanja iz filma “The Batman“.

Vjerujemo da će nam kreator serije Lauren LeFranc i redatelj Matt Reeves donijeti fantastičnu radnju, a službeni sinospis za seriju glasi:

Nakon smrti Carminea Falconea, priča se nastavlja s Colinom Farrellom koji se vraća kao Oswald Cobblepot, poznatiji kao Pingvin. Ovaj lik, prvi put predstavljen kao Carmineov glavni poručnik u filmu iz 2022., krenut će u zadivljujući uspon kako bi postao jedan od najozloglašenijih kriminalnih gospodara Gothama.