FOTO by Nike

Moda

Neonski ruksak iz Nikea je ključni detalj koji svaki look čini atraktivnim

Krešimir Šustić 28. srpnja 2020.

Dvije boje koje ovog ljeta moramo imati uz sebe!

Prije nekoliko godina obuzeo nas je neonski trend koji u prvi plan stavlja upečatljive nijanse boja i ističe sve one komade u modnoj kombinaciji koji su obojeni istim.

Osim što su prevladale odjevnim predmetima, viđamo ih i na sandalama, tenisicama i natikačama, no posebno su dojmljive na modnim dodacima, koji ne mogu proći nezapaženo.

S obzirom na to da je ljetna sezona poznata po veselim i šarenim nijansama, idealne su da u svoje outfite unesemo sočnu razigranost i pozdravimo se s minimalizmom klasičnih tonova.

Kako bi tu ideju mogli provesti u djelo, prošvrljali smo web shopovima, te pronašli jedan od najpraktičnijih accessoriesa koji možemo u svakodnevnim izdanjima kombinirati s must-have stvarčicama iz omiljenih high street brendova.

Nike asortiman bogat je raznim modelima ruksaka, od kojih su nam za oko zapeli neonsko žuti i Barbie rozi primjerci, napravljeni od prozirnog plastičnog materijala.

Kao ključni detalj casual i sportskih izdanja, dominirat će u kombinaciji s trapericama, topićima, t-shirtima, suknjama i haljinama, a idealan je i za vikend izlete i istraživanje novih plaža i uvala na našoj obali.

Ova dva ljepotana možete nabaviti klikom na LINK i u svoju svakodnevicu unijeti efektan modni dodatak uz koji je svaki izlazak iz kuće upotpunjen trendi poslasticom.