FOTO by Sinsay

Dekor

Neodoljivi tabure iz Sinsaya za samo 119,90 kuna krasi upečatljiv dizajn

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

Maleni dekor koji će zauzeti posebno mjesto u našim domovima

Prilikom uređenja naših domova, najviše pažnje posvećujemo malenim detaljima koji upotpunjuju cijelu prostoriju kako bi unijeli poseban, ali i naš osobni štih.

Tako često imamo prilike vidjeti razne figurice iz svih dijelova svijeta, slike obješene na zidu, šarene jastučiće, ali i one komade namještaja koji su jednostavno stvoreni da se izdvajaju.

Jedan od takvih je i tabure za koji znamo da je multifunkcionalan i lako uklopljiv u bilo koji dio našeg doma, neovisno koja će mu biti svrha.

Nekima služi kao dodatno sjedalo ili pomoćni stolić, dok ga drugi koriste kao stvarčicu na koju će odložiti odjevne predmete ili ga jednostavno staviti u kutak doma kako bi bio upadljiv.

Funkcionalan je i praktičan, a usprkos malim dimenzijama u kojima dolazi, njegov utjecaj na prostor i cjelokupan izgled je uistinu velik.

Brend Sinsay koji osim komada iz svijeta mode nudi i odlične dekoracije za naše oaze mira, uvrstio je jedan neodoljivi primjerak koji želimo posjedovati.

Dolazi u tamnosivoj, smaragdno zelenoj i baby rozoj nijansi, valjkastog je oblika te je stvoren da naše interijere učini dodatno atraktivnima.

Modernog ljepotana, napravljenog od plišanog materijala možete nabaviti online klikom na LINK po odličnoj cijeni od samo 119,90 kuna i svoj životni prostor obogatiti nečim upečatljivim.