FOTO by shopdisney.com

Dekor

Neodoljivi Mickey Mouse vijenac postat će glavna atrakcija vašeg interijera!

Daria Lovrić 27. siječnja 2023.

Ako ste u potrazi za novitetima koji će oplemeniti vaš dom, imamo pobjednika!

Glavni trendovi u svijetu interijera naglašavaju udobnost, osjećaj opuštenosti i cozy ugođaj kao must-have elemente kojima bi se trebali voditi kada uređujemo naš životni prostor. Fokus u domu je na neutralnim tonovima, nenametljivim detaljima i prirodnim elementima.

Nakon što ste poskidali festive dekoracije, vaš prostor možda na prvu izgleda pomalo prazno i hladno, međutim to možete promijeniti uz nekoliko trikova. Tko kaže da su vjenčići rezervirani isključivo za božićni period?

Začinite svoj dekor šarmantnim Mickey Mouse ukrasima!

Preslatki vijenac u obliku popularnog Mickey Mousea proizašao je iz kreativne Disney tvornice i u vaš će dom unijeti prijeko potrebnu svježinu.

Disney vijenac za vrata
Disney vijenac za vrata

Mickey Mouse vjenčić napravljen je od sintetičkih listova u zelenoj boji, nalik pravima, koji su raspoređeni u obliku omiljene Disney ikone.

Ovaj vjenčić ukrašen je velikom ružičastom mašnom od satena i idealan je izbor za one koji vole minimalizam i profinjenu eleganciju. Ako vam se ružičasta nijansa ne uklapa u vaš stil uređenja, vrlo je lako možete zamijeniti satenskom trakom u boji koja vam odgovara.

Osim što vijenac možete objesiti na vrata, želite li ukrasiti jednu od prostorija unutar doma, možete ga postaviti na zid samostalno i tako stvoriti WOW efekt kod svakog tko vam dođe u goste.

Mickey Mouse vjenčić možete naručiti putem Disney web trgovine, a njegova cijena iznosi $59.99.