FOTO by Converse

Moda

Neodoljivi Converse modeli tenisica pozivaju na ljubav i stvaraju toplinu oko srca!

Daria Lovrić 30. siječnja 2023.

Valentinovske starke su sve što trenutno priželjkujemo!

Valentinovo je dan kada slavimo ljubav i voljenim osobama na kreativan i drugačiji način pokazujemo koliko su nam vrijedne u našim životima. Sve je u znaku ljubavi, srca i drugih romantičnih motiva, a tako i kolekcije poznatih brendova.

Bez imalo pretjerivanja možemo reći da su valentinovske kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka najljepše i unose radost u naš outfit. U potrazi za atraktivnim valentinovskim komadima, za oko nam je zapelo nekoliko Converse modela tenisica u koje smo se zaljubili.

Converse valentinovske starke ispunile su naša srca!

Starke su kultna obuća koja je već desetljećima sinonim za streetstyle proljetne i ljetne kombinacije, posebice uz T-shirt i omiljeni par traperica.

Convers tenisice jedne su od najprodavanijih tenisica koje malo tko ne prepoznaje, a tome u prilog često ide njihov zanimljiv i atraktivan izgled te vrhunska kvaliteta.

Unutar nove Converse kolekcije pronašli smo tri modela u valentinovskom ruhu koje krase malena srca u boji vina, klasičnoj bijeloj te nježnoj ružičastoj nijansi.

Efektan bijeli par s visokom platformom krase sitna crvena srca na bočnoj i stražnjoj strani i idealan je izbor za tople proljetne dane u tandemu s lanenim haljinama i jeans suknjama.

Chuck Taylor All Star tenisice – 100 €

Ljubitelje bordo nijanse oduševit će klasični model sa zlatnim detaljima u obliku srca na stražnjoj strani te prednjoj stani jezika.

Chuck Taylor All Star tenisice – 100 €

Ružičasti model također dolazi s nešto višom platformom. Motiv srca nalazi se na bočnoj strani i krasi prepoznatljivi Converse logo te u obliku ukrasa za vezice.

Chuck Taylor All Star tenisice – 95 €

Koji god model bio vaš favorit, odličan je izbor za prijelazno i ljetno razdoblje i unijeti će ljubav u svaki outfit. Starke su idealan izbor za odlazak na kavu s frendicama, za svaki dan, ali i za neke posebne prilike te večernje izlaske.

Novitete možete škicnuti putem Converse web trgovine.