FOTO by Parfois

Moda

Neodoljive Parfois jesenske slingbacksice dolaze u tri atraktivna izdanja

Krešimir Šustić 13. listopada 2020.

Modeli u zanosnim bojama s potpeticom od rafije

Iako je novo godišnje doba naveliko zavladalo gradskim ulicama, tijekom sunčanih i toplih dana još uvijek imamo prilike vidjeti poluotvorene komade odjeće i obuće koji igraju glavne uloge u modnim kombinacijama.

Prije nego se skroz prebacimo na klasike poput gležnjača i čizama, iskoristit ćemo zadnje trzaje sunca kako bi isfurali omiljene modele cipela koje ćemo uskoro pospremiti.

Upravo zato smo pronjuškali novim i aktualnim kolekcijama omiljenih trgovina koje osim bezvremenskih izdanja obuće u svojim ponudama nude i primjerke tipične za proljetno/ljetnu sezonu.

Brend Parfois je u pozamašno velik broj artikala uvrstio i svima dobro znane slingbacksice, koje su osvojile i neke od najvećih modnih ikona poput Carrie Bradshaw.

Moderan spoj sandala i salonki koji je svoju popularnost stekao 90-ih godina, svake godine ponovno dominira u modnim kombinacijama zaljubljenica u modu.

Tri neodoljiva primjerka koja smo pronašli, dolaze u klasičnoj jesenskoj paleti boja s kitten heel potpeticom napravljenom od atraktivne rafije.

250,00 kn

Također ih možemo vidjeti i kao dio casual izdanja uz traperice, plisirane suknje i šarene modele haljina, kojima daju elegantnu i sofisticiranu notu.

250,00 kn

Idealne su i za poslovne outfite uz suknje pencil kroja, široke hlače i atraktivne bluze, kao i za večernje lookove uz omiljenu haljinu i baloner prebačen preko ramena.

250,00 kn