FOTO by H&M

Elegant

Neodoljive Minnie & Daisy tenisice za malene princeze

Daria Lovrić 14. travnja 2022.

Kombinacija bijele i pastelnih boja podiže raspoloženje i poziva na igru

Za vrijeme blagdana želimo provesti što više vremena s obitelji u raznim aktivnostima. Poanta Uskrsa nisu pokloni u gnijezdu, međutim svako dijete očekuje dar od uskršnjeg zeca. Dan prije najvećeg kršćanskog blagdana djeca vrijedno beru travu i slažu svoja gnijezda po balkonima i terasama.

Ako još uvijek nemate ideju za uskršnji poklon predlažemo da iskoristite situaciju i poklonite svojoj princezi nešto što joj je stvarno potrebno. Svako dijete ima more igračaka i nikad mu nije dovoljno. Igračke su zanimljive kratkoročno i nakon nekog vremena padnu u zaborav i završe na dnu kutije.

To ne možemo reći za tenisice ili druge odjevne komade. Tenisice su uvijek dobar izbor s obzirom na to da su izrazito udobne i vašoj miljenici omogućavaju udobnu igru i hodanje. U potrazi za najslađim proljetnim tenisicama pronašli smo dražestan model high street brenda H&M koji nas ne prestaje oduševljavati svojim kolekcijama za najmlađe. Vrlo su senzibilni i modno osviješteni prema dječjim proizvodima i u svojoj ponudi uvijek imaju najpopularnije detalje.

Ovaj model očarao nas je vezicama u pastelnim nijansama lila, roze, zelene, žute i plave. Ono što će privući pažnju malenih su zasigurno Disney detalji. Osim što se vežu, ove tenisice imaju i kopčanje na čičak, kojeg upotpunjavaju Minnie i Daisy – popularni ženski Disney likovi.

Kako bi zaokružio cijelu priču i upotpunio dizajn, potplat je u kombinaciji zelene, plave, roze i žute boje. Ove šarmantne tenisice možete pronaći u H&M dućanima ili ih naručiti ovdje, po cijeni od 19,99 eura.