FOTO by Puma

Kids

Neodoljive i jedinstvene Puma tenisice u plavoj boji za chic izdanja najmlađih šminkerica

Krešimir Šustić 24. srpnja 2020.

Ljupki model s predimenzioniranom mašnom koji nas ne može ostaviti ravnodušnima

Maleni modeli tenisica koji su namijenjeni našim najmlađim članovima obitelji, jedna su od onih stvari kojima je teško odoljeti i zbog kojih nas preplavi osjećaj nježnosti kada ih ugledamo.

Kako svojoj malenkosti, tako i njima biramo samo one najbolje komade u kojima im stopalo može neometano rasti i razvijati se, te osjećati konstantnu udobnost na svakom koraku koji naprave.

Ponuda za naše mališane iz svijeta obuće je ogromna, tako da s lakoćom možemo odabrati samo one najbolje komade kojima prednjači kvaliteta, ali i trendi izgled.

Savršen primjer za to je novitet iz Pume, koji je sve ono što bismo i mi odrasli poželjeli kada bismo birali idealan par tenisica jer su uistinu neodoljive i izgledaju božanstveno.

Dolaze u zanosnoj plavoj nijansi, lakirane su, krasi ih čičak i satenske vezice koje čine predimenzioniranu mašnu.

Metalna pločica s logom brenda koja se nalazi na prednjoj strani bez problema će se uklopiti u svaki outfit, od onog sportskog pa sve do casual i malo finijih izdanja uz košuljicu ili haljinicu.

Malene šminkerice bit će zadovoljne vašim odabirom za njih, te će od malih nogu pokazati istančan modni ukus koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko su vas oduševile i želite da vaše najmanje nožice budu ukrašene ovim trendi komadom, narudžbu na kućni prag možete obaviti klikom na LINK.