FOTO by Facebook @marais / Instagram @bestdalmatian / mytheresa.com

Moda

Neodoljiva kolekcija torbica inspirirana animiranim filmom 101 Dalmatinac!

Daria Lovrić 17. ožujka 2023.

Još jedna uspješna suradnja popularnih brendova rezultirala je divnim novitetima!

Jedan od najpopularnijih printeva ikada su razigrane točkice, posebice kada dolaze u crno-bijeloj kombinaciji. Iako ih nosimo tijekom cijele godine, najpopularnije su u toplim mjesecima. Upravo zato, pronašli smo predivan accessorize inspiriran popularnom Disneyjevom pričom koji će upotpuniti vaš proljetni look.

Popularna Disneyeva priča 101 Dalmatinac veliki je hit, a preslatki mali dalmatineri s karakterističnim točkastim uzorkom već su dugi niz godina inspiracija modnim dizajnerima, ali i dizajnerima interijera.

Divna kolekcija koja podsjeća na omiljen film ‘101 Dalmatinac’!

Dugoročna suradnja popularnih brendova Disney i Givenchy, rezultirala je kolekcijom torbica inspiriranom Disneyjevim animiranim filmom iz 1961.

GIVENCHY x Disney torbica – € 750

„Imati priliku ispričati priču i stvoriti novu animaciju s likovima iz 101 Dalmatinca, kroz maštovite i kreativne umove kuće Givenchy, bio je apsolutni san. Bio je pravi užitak surađivati s tako talentiranim kreatorima kako bismo oživjeli ove voljene likove na tako jedinstven način” – naglasio je Goldberg.

Iz kolekcije 101 Dalmatinac izdvojili smo dvije preslatke torbice baguette oblika koje će se uklopiti u dnevne, ali i večernje lookove. Micro Cut Out torbicu od kože krase crne točkice, crni kožni remen i prepoznatljivi Givenchy lanac.

S druge strane, Moon Cut Out torbica nešto je većih dimenzija, no za razliku od mini torbice ima kožni remen u nježnoj ružičastoj nijansi.

  GIVENCHY x Disney torbica
GIVENCHY x Disney torbica – € 1,490

Givenchy x Disney torbice mamit će poglede gdje god se pojavili i vaš proljetni look podići na jedan viši nivo. Predivne primjerke pronašli smo putem mytheresa.com, stoga ako vaša unutarnja Cruella zahtijeva novu torbicu, znate gdje je potražiti.