NeoDerm centar – za prirodan i njegovan izgled!

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2018.

Otpustite stres i upoznajte sasvim drugačiji pristup sveukupne njege lica i tijela

NeoDerm centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje smješten je u samom srcu Zagreba, točnije na adresi Božidara Adžije 22/2. U ovom ugodnom ambijentu, uz stručno osoblje i najmodernije tehnologije, osjećat ćete se u potpunosti opušteno i smireno.

Tome su svjedoci i mnoge poznate ličnosti koji redovito posjećuju ovaj vrhunski centar poput Alke Vuice, Slavka Sobina, Nine Kraljić i Snježane Mehun. Oni su samo jedni od zadovoljnih klijenata na kojima nikada nećete primijetiti manjak raspoloženja.

NeoDerm centar

Današnji užurban način života često nas izlaže stresu što rezultira manjkom energije i konstantnim umorom te pritom zanemarujemo potrebu za tjelesnim i mentalnim zdravljem. Stanicama je potreban konstantan izvor energije, no tempo života je doveo do promjena u načinu prehrane i potrebi za štetnim tvarima koje konstantno unosimo u organizam.

NeoDerm centar

Uz stručno vođenje vlasnice, csm.Štefice Švaganović, anti-age specijalista, i primjenu kombinacija tehnološki najmodernijih, sofisticiranih aparata i brižno odabranih, visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata, holistički i multidisciplinarno, svakom klijentu pristupa se pojedinačno i s posebnom pažnjom. U ponudi su i anti-age tehnike, kreirane posebno za muškarce. Pri tome primjenjuju i specifične „muške“ dermaceutical preparate.

NeoDerm centar

Budući da nam uskoro stiže ljeto, ovo su posljednji trenuci da dotjeramo liniju i pobrinemo se da na plaži ne izgledamo samo lijepo, već njegovano i zdravo. U raskošnoj ponudi NeoDerm centra posebno su nas zaintrigirala dva tretmana o kojima nismo imali puno saznanja ranije, a to su Cosmosoft bodysculptor excell i Hifu Ultraformer III metode mršavljenja.

Cosmosoft tehnologija putem biomagnetskih polja uzrokuje kontrakciju glatkih mišićnih skupina što dovodi do potrošnje energije i samim time potrošnje masnih stanica. Kombinacijom biomagnetskih polja sa limfnom drenažom i tehnologijom mikropritiska u jednom tretmanu se ubrzavaju cirkulacija krvi i limfe. NeoDerm centar

NeoDerm centar

Ovo je zasigurno metoda izbora za smanjivanje celulita, preoblikovanje tijela, jačanje tonusa kože. Tretman je istodobno pogodan za muškarce i za žene, tj. za sve one koji su zbog težine ili zdravstvenih tegoba i ozljeda slabo pokretni. Pripadnicama nježnijeg spola ovaj tretman idealno će poslužiti nakon trudnoće za vraćanje u staru formu.

U jednom tretmanu se tretira cijelo tijelo- podbradak, ruke, trbuh, bedra, noge, leđa, stražnjica. Trenutno za kuru 12 tretmana ostvarujete 5 tretmana GRATIS.

Drugi učinkovit nekirurški tretman na čelu je modernih tehnologija i dokaz je da estetska kirurgija više nije jedini način za body lifting.

CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU je tehnološki visoko sofisticirana tehnologija, koja se koristi za selektivno odstranjivanje masnih stanica, na makro dubini od 13mm, do 18mm, za body lifting nadlaktica, trbuha, leđa, bedara, stražnjice i koljena na dubini te od 6mm do 9mm. Posebnost ove visokosofisticirane tehnologije je ta, što je za postizanje lifting efekta, potrebno učini ti 2 do 6 tretmana, u periodu 15 do 30 dana. NeoDerm centar

NeoDerm centar

Prednost CLASSYS ULTRAFORMER III HIFU liftinga je izuzetno visoka učinkovitost, bez ikakvih nuspojava kao što su podljevi i otekline. Nije potrebno vrijeme oporavka (mirovanje i izostanak svakodnevnih obaveza), a izvođenje tretmana je svedeno na 45 min do 90 min. Ova vrsta zahvata je za sve one koji ne vole “skalpel” i koji su pobornici prirodnog “zatezanja”, bez rizika anestezije i postoperativnog oporavka.

Za kuru od 4 tretmana Ultraformer HIFU tijelo, sasvim besplatno dobivate 12 tretmana Cosmosoft Bodysculptor.

Ako želite dobiti kompletnu njegu lica i tijela, vrijeme je da posjetite službenu web stranicu NeoDerm centra i zavirite u neke od specijalnih usluga kojima raspolažu. Također, sve aktualnosti možete pratiti i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.