FOTO by Facebook

Zabava

Neobično božićno drvce od staklenih boca osvojilo je društvene mreže

Krešimir Šustić 24. studenoga 2020.

Ne preporučuje se vlasnicima kućnih ljubimaca!

I dok s nestrpljenjem iščekujemo dolazak najljepšeg mjeseca u godini, svakim danom nailazimo na sve više zanimljivih ideja koje bi nam mogle uljepšati životne prostore.

Tako imamo prilike vidjeti klasične dekoracije u dosad neviđenim izdanjima, simpatične modne dodatke za naše kućne ljubimce, ali i neobične primjerke božićnih drvca koji nas znaju očarati.

Upravo jedno takvo je osvanulo u dvorištu kreativne Britanke koja je izradom upečatljivog umjetničkog djela postala viralni hit i osvojila svijet društvenih mreža.

U Facebook grupi Extreme Couponing & Bargains UK, vesela mama je objavila slike i videozapise posebnog drvca napravljenog za blagdansku sezonu prije šest godina, a koje koristi i danas.

Kažemo da je poseban jer se, kao što vidite, sastoji od stotinjak praznih boca vina koje je pričvrstila u oblik klasičnog drvca i izazvala lavinu pozitivnih reakcija zbog svoje originalnosti i jedinstvenog dizajna.

Vrh je kao i kod prave jelke ukrasila blještavom zvijezdom, a zatim dodala vilinske lampice, koje svjetlucaju i daju prilično cool efekt bočicama.

Korisnici društvenih mreža brzo su pohvalili njezin rad, a originalni post na samoj grupi prikupio je tisuće lajkova i stotine komentara oduševljenih vinopija koji su dobili izvrsnu ideju.

Ukoliko ste i vi sami sakupljači staklenih boca, možda je ovo prava stvar za sve vas koji u svojoj obitelji nemate četveronožne ljubimce zbog kojih ovaj ludi izum može biti opasan.