FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Neobične teglice za biljke koje bi svatko poželio u svom domu!

Viktoria Mikulić 06. svibnja 2022.

Teglice s detaljem medvjedića i obrnuti kišobran naši su favoriti...

Bez obzira jeste li osoba koja je stručnjak za biljke ili vam briga o istima predstavlja preveliku odgovornost, uz ove dekorativne teglice svatko će poželjeti postati vlasnikom biljke.

To nužno ne znači da unutar ovih ljupkih posudica morate smjestiti pravu biljku, jer će jednako lijepo izgledati i umjetna.

649,00 kuna

Kada smo u potrazi za originalnim stvarčicama, Next je naša prva i najdraža adresa, a najviše nas osvaja njihova rubrika HOME. Od luckastih čaša za gin, razigranih lustera i ostalih zabavnih potrepština, ovog puta našu su pozornost zaokupile teglice.

Izdvojili smo 5 neobičnih primjeraka koje možete smjestiti na terasu ili balkon.

191,00 kuna

Najposebniji nam je model u obliku “obrnutog” kišobrana koji je savršen za biljke visilice. Također, primjercima s medvjedićima malo tko će moći odoljeti, a mi već vidimo u njima neko posebno svijeće poput kala ili božura.

229,00 kuna

Teglica sa znakom WELCOME idealna je ispred glavnog ulaza kako bi se svaki gost koji ulazi u vašu kuću ili stan osjećao dobrodošlo.

191,00 kuna

Ako želite nešto promijeniti u svom domu, ove sitnice zaista znače puno, a za njih nećete morati izdvojiti previše novaca. Nadamo se da će i vas inspirirati za maleni redizajn ambijenta.

611,00 kuna