FOTO by PR

Film

Nemoguća Misija: Odmazda – stigao je trailer prepun adrenalina

PR 18. svibnja 2023.

Tom Cruise i Rebecca Ferguson vraćaju se u najopasnijoj misiji do sada

Pet godina nakon zadnje Nemoguće misije studija Paramount, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji.

I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera.

U prošlim misijama je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skočiti s motorom preko litice u Norveškoj…da bi se padobranom kasnije spustio na vlak koji prolazi ispod njega.

Redatelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: “Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali!”

U novom filmu Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću na svoju najopasniju misiju do sada: trebaju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju.

U glavnim ulogama su Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, Rob Delaney.

Počinje smrtonosna utrka diljem svijeta gdje se Ethan suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je naš junak prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije – čak ni životi onih koje najviše voli.

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA PRVI DIO stiže u kina diljem Hrvatske na ljeto 2023. u distribuciji Blitza, u premium formatima.