Zabava

Nemate mjesta u ormaru? Limenka od Coca-cole riješit će vas muka

Krešimir Šustić 25. rujna 2020.

Nakon ovoga s lakoćom možemo nastaviti shoppingirati!

Svi mi koji nemamo velike i prostrane walk in ormare, a na tjednoj bazi kupujemo novu odjeću, svakodnevno se susrećemo s nedostatkom prostora u našim domovima.

Kako nam se stvari ne bi izgužvale, većinu ih držimo na vješalicama koje ne zauzimaju puno mjesta, no ni to nam ne pomaže jer je ljubav prema shoppingu ogromna.

S obzirom na to da volimo kupovinu i ne mislimo se odreći jedne od najdražih aktivnosti, bacili smo se u potragu za trikovima koji bi nam mogli pomoći da uštedimo na prostoru.

Razni web shopovi u svoje su ponude uvrstili mnoštvo predmeta za skladištenje i pohranu, no mi smo više zainteresirani za jednostavan hack sa stvarima koje sadrži svako kućanstvo.

Korisnica TikToka @hollyvlogsofficial nedavno je podijelila genijalan video koji je očarao brojne shoppingholičarke diljem svijeta, te ih u samo dva jednostavna koraka riješio svih muka.

U osnovi uključuje jezičak za otvaranje kakvog možemo pronaći na limenkama Coca-cole i ostalih pića, a koji jednostavnim potezom na vrhu vješalice stvara kukicu na koju možemo objesiti još jednu.

U nastavku donosimo video kako biste vidjeli o čemu se radi, te se nadamo kako ćete se osjećati radosno samim time što ćete povećati kapacitet svog ormara i mirne duše nastaviti sa shoppingom.

@hollyvlogsofficial

Wardrobe Storage Hack… ##lifehacks ##lifehack ##hack ##soda ##diy ##organisehacks ##organised ##stayhome ##fashion ##mylifehacks ##lifehacks

♬ original sound – Holly Vlogs