Dekor

Nekonvencionalna mjesta na kojima možemo zamisliti najromantičnije vjenčanje!

admin 12. svibnja 2021.

Autor teksta: Ana Moslavac

Vjenčanje je događaj o kojem većina sanja od malih nogu. Prisjetite se samo kako ste još kao djevojčice maštale o savršenoj haljini, odabrale cvijeće od kojeg će biti sastavljen vaš vjenčani buket koji ćete nakon vjenčanja baciti iza sebe pa će ga uhvatiti neka od vaših prijateljica koja jednako tako željno iščekuje svoj savršen dan.

U vašoj je mašti sve uvijek bilo moguće te ste do detalja mogle isplanirati kako će sve izgledati jednog dana kada upoznate muškarca svog života.

Dan vjenčanja mnoge žene smatraju jednim od najvažnijih u svom životu pa ne čudi da očekuju samo najbolje od njega. S obzirom na to da planiranje takvog događaja iziskuje puno energije i predanosti ne čudi da se ponekad pogubite i umorite od svega.

Može se čak dogoditi da vam za planiranje nekih dijelova jednostavno ponestane inspiracije ili što se češće događa – jednostavno ne možete dobiti baš ono što ste željele jer je preskupo ili nedostupno iz nekog drugog razloga koji zapravo ne ovisi o vama.

U slučaju da se to dogodi bilo bi dobro da ne klonete duhom već se uhvatite društvenih mreža ili časopisa koji vrve genijalnim idejama koje zasigurno možete kopirati ili još bolje, samo se nadahnuti, a zatim sve segmente prilagoditi vlastitom ukusu.

Većina mjesta mogu postati idealna destinacija za proslavu vjenčanja ako se potrudite upotrijebiti maštu – ona nekonvencionalna i neobična zapravo mogu donijeti dozu autentičnosti na vaše vjenčanje i učiniti ga nezaboravnim iskustvom za vas i sve vaše uzvanike.

Tko ne bi volio otići na vjenčanje na sasvim neočekivanom mjestu koje će pamtiti do kraja života?

Vjerujemo da je malo takvih stoga ne bi bilo na odmet razmisliti i umjesto unajmljivanja klasične sale za vjenčanja u kojima se obično održavaju takvi događaji, istražiti mjesta koja nam inače ne bi pala napamet, a mogla bi biti dobra alternativa – mislimo na predivna mjesta u prirodi koja su najčešće jeftinija, ali ponekad i besplatna, a pružaju jedinstveno iskustvo.

Sukladno s epidemiološkim mjerama, najvjerojatnije ćemo uskoro moći održati ceremoniju vjenčanja s više od 100 uzvanika pa se svakako nadamo da će vam ova bajkovita mjesta poslužiti kao primjer da počnete sanjariti o najvažnijem danu u vašem životu…

Kako bismo vas nadahnuli, u nastavku donosimo nekoliko ideja: