FOTO by Ginger Ray

Dekor

Nekonvencionalan način za ostavljanje poruke mladencima na vjenčanju u 10 božanstvenih primjera!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2020.

Zahvalite bračnom paru i prenesite im svoje misli na ovaj originalan način...

Kao što u restoranu postoji knjiga pohvala i žalbi, tako na vjenčanjima često viđamo ‘Guest book’ iliti knjigu za goste unutar koje svaki od prisutnih na taj dan ima priliku mladencima ostaviti neku lijepu poruku, citat, anegdotu ili svoje inicijale, koja kasnije ostaje kao vječna uspomena.

Naravno, one su gotovo uvijek u pozitivom smislu i bračni par ih kasnije s nostalgijom čita, a neke im zasigurno izmame i suzu u oku.

Ako uskoro planirate uploviti u bračnu luku i oduvijek ste na svom vjenčanju planirali imati knjigu za goste kako bi oni mogli ostaviti svoje utiske, možda bi vas mogli zanimati primjeri koje smo pronašli.

U današnje vrijeme, ponuda za vjenčanja je zaista raznovrsna i doslovno se mogu pronaći rekviziti za razne teme poput vintage i retro stila, botaničkog, metalik ili pastelnih boja kao i još mnogo drugih.

Umjesto klasične knjige, mi smo na stranici britanskog web shopa Ginger Ray pronašli originalne ideje u vidu nešto drugačijih predmeta poput globusa, staklenke, puzzli i slično. Ovaj unikatan brend uvijek nas oduševi inspirativnim idejama, kako za vjenčanje, tako i za proslavu rođendana, krstitki ili godišnjica.

Svaka od ovih dragocjenih stvarčica posebna je na svoj način i uz njih u blizini, čak će i oni najljeniji gosti htjeti ostaviti svoj trag a istima.

Zavirite u našu galeriju gdje vas očekuje top 10 alternativa knjigama za goste koje će rastopiti čak i ona najtvrđa srca:

Cijene ovih divnih primjera za vjenčanje potražite na linku!