FOTO by CEWE

Dekor

Neka vas ljetne uspomene prate tijekom cijele godine, sačuvajte ih!

Mia Vodopija 14. rujna 2021.

Uz CEWE FOTOKNJIGU ovo će ljeto biti zauvijek upamćeno, a vaše priče sačuvane zauvijek!

Rano jutro radnog dana, vozite se na posao. Pospano slušate čavrljanje radijskih voditelja koje je prekinuto glazbenim blokom. Odjednom pažljivije slušate jer znate tu pjesmu… Pa naravno da znate, to je pjesma koju ste slušali cijelo ovo ljeto!

Idealni ljetni odmor s mnogo slika

Pjevušite uz pjesmu ne mareći za pažnju ostalih ljudi u prometu. Po završetku pjesme razmišljate o ovoljetnim pustolovinama. Vaše cure i vi ove ste godine zajedno išle na more. Tih tjedan dana je bilo apsolutno fenomenalno!

Dane ste provodile na plaži uz muziku, knjige, časopise i mnogo svježeg voća i koktela. Miris krema za sunčanje pomiješan s mirisom mora, tako lako pamtljivim da ti je i dalje u nosnicama…

Večeri ste provodile sređujući se i šminkajući se – ipak morate biti lijepe za otočke večeri! Šarene ili monokromatske mini, midi ili maxi haljine kombinirane s espadrillama ili sandalama s visokom petom, kao i zlatni ili srebrni nakit koji prekrasno ističe tvoju novu preplanulu boju, dobitna su kombinacija za milijun okinutih selfija i zajedničkih fotografija.

Ne želite valjda izgubiti svoje fotografije…

Prekrasan otok, čisto more, svježe voće… Može li bolje? Vaše pospano jutro se mijenja dok prelazite iz zombi stanja u potpunu razbuđenost. Dijelite pjesmu sa sestrom i prijateljicama u zajedničku whatsapp grupu. Kliknete na galeriju slika na mobitelu i polako pregledavate zajedničke dogodovštine i pustolovine, koje su sada već lijepe uspomene.

Nasmiješite se gledajući zadnju fotografiju, ali se onda zamislite. Mobitel može početi blokirati, slike se mogu netragom izbrisati ili ga možete izgubiti… Bila bi velika šteta da izgubite vaše slike. Polako vam postaje jasno zašto su vaši roditelji veliki ljubitelji foto albuma.

Vrijeme je za ‘old school’ ideju u modernoj varijanti– napravit ćete fotoknjigu.

Izrada CEWE FOTOKNJIGE – izaberite vaš najprikladniji tip

Ako ste se prepoznali u ovom tekstu i ako želite imati vlastitu fotoknjigu, preporučujemo Cewe fotoknjige! Popunite svoju CEWE FOTOKNJIGU sa svojim najljepšim uspomenama. Kod izrade CEWE FOTOKNJIGE izaberite uspravan, panoramski (polegnuti) ili kompaktni format – tako ćete svoje uspomene sačuvati od zaborava!

Možete sami kreirati sve (čak i korice) po svojem ukusu, i time osigurati dugovječnost svoje fotoknjige. Samo izaberite vama najpogodniju dimenziju i prepustite se svojoj mašti. Cewe fotoknjiga omogućava da vaše uspomene ostanu sačuvane u premium kvaliteti te ekološkim stranicama i pakiranju!

Vašu fotoknjigu možete izraditi uz pomoć besplatne Cewe Fotosvijet mobilne aplikacije ili fotoprograma za računalo. Također možete sami uređivati svaku stranicu po svojoj želji, ali i odabrati opciju asistenta koji raspoređuje fotografije i kreira stranice (ta opcija je otvorena za preuređivanje po želji korisnika).

Sjajna ideja za poklon za sve prigode

U moru impersonalnih poklon bonova, fotoknjiga je sjajna ideja za poklon za sve prigode. S obzirom na to da vas čekaju mnogi rođendani, vjenčanja, krstitke i promocije, Cewe ima rujansku pogodnost za sve one koji vole darivati originalne poklone!

Ovaj mjesec iskoristite pogodnost na Cewe fotoknjige u kojoj za cijenu 26 stranica, dobivate čak 50 stranica fotoknjige unosom koda CEWERUJAN!
Bilo da želite pokloniti fotoknjigu nekome bliskome ili ju želite nabaviti za vas i vaše ljetne uspomene, garantiramo da će uz Cewe fotoknjige vaše uspomene ostati trajni izvor razbuđenih veselih jutra!