FOTO by Jysk

Dekor

Neka vas božićni patuljci uvedu u predblagdansko veselje!

Mia Vodopija 25. listopada 2021.

Kraj listopada znači početak sanjarenja o najveselijem dobu godine…

Ima nešto posebno u blagdanskom dobu koje je pred nama…razmišljamo o protekloj godini, o prijateljstvima, obitelji i ljubavima, pečemo kolačiće i radujemo se druženju s bližnjima.

Tu su naravno i pokloni o kojima već polako počinjemo razmišljati! Znate što najbolje doba godine čini još boljim? To da ukrasite svoju kuću božićnim ukrasima koji vam donose prekrasno blagdansko raspoloženje.

Kako biste svaki centimetar svog doma uveli u blagdanski duh, uzmite u obzir ove kreativne ideje za ukrašavanje velikih i malih prostora. Bez obzira preferirate li tradicionalni dekor ili nešto malo svečanije, jamčimo da ćete uz ove božićne dekoracije biti zadovoljni.

Osim jelke, kuglica i Djeda Božićnjaka, one dekoracije koje su nam među najdražima definitivno su božićni patuljici. Maleni i simpatični ili pak oni s dugim nogama koje bi savršeno visjele sa stolova u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili pak na poslu (za malo božićnog ugođaja).

U galeriji ispod checkirajte naše najdraže ovogodišnje odabire šarenih božićnih patuljaka koji će unijeti malo radosti i veselja u svaki prostor.

Ove patuljke možete nabaviti unutar JYSK blagdanske ponude.

Nakon dekoriranja sve što preostaje jest da uživate uz omiljenu šalicu toplog napitka i planiranju poklon liste za vaše najdraže.