FOTO by Instagram @momax_hrvatska / moemax.hr

Dekor

Neka vam ovi ukrasi iz Mömaxa unesu željno iščekivani božićni duh!

Mia Vodopija 12. studenoga 2021.

Čak i ako ne trebate nešto kupiti, vjerojatno ćete izabrati barem koju stvarčicu

Mnogi će se složiti kako je upravo božićno doba godine ujedno i ono najljepše. Radost i zajedništvo provlači se svakim detaljem svakodnevice.

Uz topla druženja s obitelji i prijateljima, bogate i delikatesne blagdanske jelovnike, mirise i dekoracije, osjećamo se kao da smo u filmu. U prvom planu tada se nađu lampice, kuglice, pokloni i božićne pjesme, a mnogi potajno priželjkuju da ovaj ugođaj potraje što duže.

Dok razmišljamo kako urediti vlastiti interijer i pretvoriti ga u božićnu bajku, mnoge su blogerice to već učinile i polako počele puniti Instagram feed impresivnim i kreativnim estetskim rješenjima. Vjenčići, svijeće, božićne jelke i imele samo su neki detalji koji su sve prisutniji u domovima blogerica.

Iako mi nismo influencerice, rado bismo vas inspirirale za dekoriranje vašeg stana ili kuće prije nadolazećih blagdana. Zavirile smo u Mömax ponudu u njihovom web shopu i našle zanimljive stvari iz njihove božićne kolekcije! Naše favorite možete vidjeti u galeriji ispod:

U novoj Mömax kolekciji možete pronaći sve od mirisnih svijeća do ukrasa za bor i dekoracija za dom, kojima dominiraju tradicionalne božićne boje kao što su zelena, crvena, srebrna, zlatna i bijela. Uvjerene smo da, čak i ako ne trebate nešto kupiti, vjerojatno ćete izabrati barem koju stvarčicu. Ipak je poseban osjećaj kupovati stvari za dekoraciju u ovo zanimljivo i veselo doba.

Sjednite na sofu, uzmite omiljenu knjigu i uz šalicu čaja i toplu dekicu, uživajte u hladnom vremenu, bacajući pogled prema vašim novim Mömax božićnim dekoracijama.