FOTO by Petra Čolak

Dekor

Neka uspomene na tvoje najljepše trenutke zauvijek ostanu u sjećanju!

Viktoria Mikulić 11. ožujka 2022.

Pronašli smo najposebniji način čuvanja uspomena…

Uskoro ulazimo u najraskošnije godišnje doba. Prvi vjesnici proljeća već su se pojavili u gradskim parkovima. Cvijeće je propupalo, priroda se polagano budi i mi zajedno s njom. Dobro raspoloženje i pozitivna energija naši su vjerni suputnici koje čvrsto držimo uz sebe.

Ne damo da nas ništa pokoleba i trudimo se što više živjeti svoj život. Ako ste i vi sanjari, onda zasigurno volite proljetne dane. Netko će uzeti dugoiščekivani godišnji odmor i otići na željeno putovanje s dragim ljudima dok će se drugi posvetiti uređenju doma i terase novim komadom namještaja ili pokojom dekorativnom sitnicom.

Netko će svoja četiri zida zamijeniti vikend izletištima i posjetiti Nacionalne parkove diljem Lijepe naše, netko će organizirati proslavu za 365 dana ljubavi, a netko će konačno ostvariti plan s prijateljicama i uputiti se na neku lijepu destinaciju.

Svatko mašta na svoj način, važno je da ono što radite bude isključivo vaša želja, a kako bi ti nezaboravni trenutci zauvijek ostali u sjećanju, nema ništa ljepše nego ih sačuvati zauvijek…

Sve s vremenom blijedi, ali uspomene traju zauvijek. Lijepi trenuci koje odlučimo zabilježiti fotoaparatom  zaslužuju da ih trajno sačuvamo, na posebnom mjestu. CEWE FOTOKNJIGA uvijek će vas vratiti na divna mjesta, u divne dane, uz divne osobe i u vama najdraže trenutke…

Nema ljepšeg poklona od iskustva, ono je neprocjenjivo pa ako želite razveseliti dragu osobu, CEWE FOTOKNJIGA personalizirani je poklon uz koje će sve vaše dogodovštine ostati sačuvane zauvijek. Uz pomoć besplatne CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije za fotografije na pametnom telefonu ili fotoprograma za sve čije se fotografije nalaze na računalu, u vrlo kratkom vremenu možete složiti prekrasnu priču koja će obuhvatiti svaki vaš lijepi životni doživljaj ili više njih.

Photo by: Petra Čolak

U ponudi se nalazi mnoštvo dimenzija, a na vama je odaberete najprikladniji format: od Mini do XXL formata! Možete birati između nekoliko vrsta uveza, papira i tekstova te posebno naglasiti određene dijelove! Učinite svoju CEWE FOTOKNJIGU još posebnijom sa sjajnim efektima na koricama!

Za sve koji imaju svoje uspomene koje žele sačuvati zauvijek,vjerujemo da će vas zanimati vijest da je CEWE FOTOKNJIGA na akciji kroz cijeli ožujak.

Ako nas pitate, redoslijed je sljedeći… za početak, sortirajte svoje omiljene uspomene, kreirajte svoju fotoknjigu i ostvarite popust! Potom krenite u neke nove proljetne avanture i stvarajte neke nove uspomene.