FOTO by Amazon

Dom

Neka se i vaš ljubimac veseli Božiću uz ovu kapu i šal!

Mia Vodopija 23. studenoga 2021.

Amazon je pravo mjesto za sve neobične poklone za vaše životinje

Kraj studenog je odlično vrijeme da počnemo razmišljati o kupovanju poklona za naše najmilije, bilo da hodaju na dvije ili na četiri noge.

Ne kaže se uzalud da je pas čovjekov najbolji prijatelj – oni su pametni, odani, dobri i nadasve mekani. Životinje transformiraju naše živote i zbog toga smo im neizmjerno zahvalni.

Upravo zato vam donosimo odličan ovogodišnji poklon za vašeg mekanog ljubimca – božićni kapa i šal. Božićna kapa je 20 cm široka, 13 cm visoka, a šal je dugačak 64 cm. Prije kupnje pažljivo izmjerite veličinu vrata i glave vašeg ljubimca kako biste provjerili je li ovaj poklon prikladan za njih.

Amazon

Komplet kape i šala za pse izrađen je od 100% akrilne tkanine, koja je mekana i udobna. Materijal je kvalitetan i neće naštetiti vašem ljupkom ljubimcu.

Ova fora kapa dolazi s kopčom za podešavanje, koja može podesiti zategnutost prema udobnosti ljubimca, osiguravajući vašem ljubimcu udobnost i pozitivno iskustvo – znat će da se ne mora bojati kape.

Amazon

Kapa i šal dolaze u klasičnoj božićnoj shemi boja, poput crvene, zelene i bijele. Uzorak snježnih pahuljica stvara dodatnu božićnu atmosferu, zbog čega će vaš ljubimac izgledati ljupko.

Amazon

Ovaj slatki set kape i šala prikladan je za mnoge prilike, poput obiteljskih okupljanja i zabava u predblagdansko i blagdansko doba. Kupite ovaj idealan božićni dar vašim krznenim najboljim prijateljima za $12.99 putem ovog LINKA.