FOTO by Vivre

Dekor

Neka ovi stylish taburei unesu dašak glamura u vaš dom!

Mia Vodopija 15. rujna 2021.

Ako je vašem dnevnom boravku potrebna malena promjena, ovi modeli najpraktičnije su rješenje!

S dolaskom jeseni, sve više razmišljamo o osvježenju prostora. Dosta nam je proljetnih pastelnih boja ili ljetnih kričavih, stoga vrijeme je da naš prostor u kojem obitavamo svaki dan prilagodimo vremenu vani i unesemo neke tamnije i zagasite boje.

U slučaju da želite promijeniti feng shui energiju i kupiti novi komadić namještaja ili ako potpuno preuređujete sobu pa želite kompletan redizajn, taburei će se lijepo uklopiti i prilagoditi vašem prostoru.

2684,90 kn

Popularni materijali poput baršuna, drva, željeza ili plastike s gornjištem koje je presvučeno u poliestersko vlakno i dalje će biti itekako poželjni. Razni detalji koji nam donose pregršt raznolikih tekstura dovoljno su upečatljivi da svaki prostor upotpune i iznova ga osvježe.

430,90 kn

Simpatični taburei najčešće služi kao ukras, sjedalo ili stalak za časopise, a jednako lijepo izgledaju na terasi, u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.

269,90 kn

Dolaze u raznim bojama i nijansama  poput zelene boje, točnije u smaragdnom tonu, kao i u crnoj, bordo ili burgundi nijansi, puderasto rozoj, sivoj i bež boji.

573,90 kn

Neovisno o kakvom stilu uređenja je riječ, ovi glamurozni taburei pristajat će uz sve – moderan namještaj, vintage ili industrijski ambijent. Na vama je samo da odlučite koja vam je boja najzanimljivija.

U galeriji ispod možete checkirati naše odabire chic taburea!

Toliko je mogućnosti koje tabure pruža da bismo mogli pisati u beskraj, no glavno je da se vama uistinu sviđa jer uz njega ćete prolaziti svaki dan. Nas su ovi otkačeni i pomalo retro vintage modeli potpuno osvojili..

Chic Vivre taburei dostupni su putem njihove web trgovine.