Promo

Neka ovi blagdani budu obasuti šljokicama

PR 20. prosinca 2019.

Šljokice su oduvijek hit!

Postoji doba godine kad nam je dozvoljeno baš sve. Upravo su takve pripreme za doček Nove. Postoje i one slatke muke poput: što kuhati, što obući, kako se našminkati i koje odluke konačno donijeti!

Mnogo je simbola i vjerovanja vezano za ovu, takozvanu, najluđu noć. Kako bi iduća godina bila ispunjena ljubavlju i romantikom, doček mora biti obavijen crvenom.

Od crvenog ruža, laka za nokte i crvenih modnih detalja do crvene haljine ili odijela, izbor je definitivno velik! U drevnim vremenima se smatralo da buka i vatra tjeraju zle duhove i privlače sreću, pa od tuda i današnji vatromet.

Ne zna se iz dijela svijeta dolazi običaj koji nalaže da se rublje za Novu godinu nikako ne pere i stavlja na sušenje jer “onaj tko za Novu godinu prostire veš, sam je kriv što će u novoj godini morati puno raditi“. Ali, to više i nije važno budući da ćete ove godine biti blještavi, rublje će vam biti zadnje na pameti!

Još u prapovijesti, prahom od kamena i minerala, praljudi su ukrašavali špilje, a do 14. stoljeća postale su toliko uobičajena pojava da je već tada nastao službeni termin „šljokica“. Danas je prva asocijacija koju vežemo uz pojam šljokica upravo make-up, a dolaskom blagdanskog razdoblja je gotovo nezamisliv look bez njih.

L’Erbolario Dalia – Mirisni svjetlucajući puder za tijelo i kosu s ekstraktom Dalije, lagani je, blistav i mirisan puder koji nanosite na kožu i kosu kako bi ih obasjao čarobnim sjajem, a vašem novogodišnjem looku dao onaj posebni, završni touch!

Da bi djelovali upečatljivije, muževnije, dominantnije, zanimljivije muškarci se sve češće odlučuju puštati bradu. I istina je – muškarca brada itekako može istaknuti među drugima, no treba ih redovito prati i održavati i ne dirati ih pretjerano rukama.

Vjerojatno im se neće svidjeti šljokice kao novogodišnji dodatak! Zato za njegovanu i mirisnu bradu svakog modernog muškarca, predlažemo kozmetički set Ebano. Miris Accordo di Ebano linije svakog će muškarca učiniti tajanstvenim i poželjnim, a to nas vraća na novogodišnje odluke i onu crvenu boju!

***

Brand L’Erbolario potječe od drevnog pojma ‘erborare’, koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L’Erbolario.

Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U više od 40 godina poslovanja, L’Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera.

L’Erbolario je prisutan u 42 zemlje i na 5500 prodajnih mjesta od čega je u Hrvatskoj već 25 godina u ekskluzivnom zastupstvu i distribuciji Medike, brand dostupan u više od 700 ljekarni.

L’ERBOLARIO DALIA MIRISNI SVJETLUCAJUĆI PUDER ZA TIJELO I KOSU: * 185,90 knKN
L’ERBOLARIO KOZMETIČKI SET ACCORDO DI EBANO: * 232,90 kn