FOTO by Dizajnerica S&I

Dekor

Neka ove unikatne hrvatske dekoracije unesu duh Božića u vaš dom!

Mia Vodopija 08. studenoga 2021.

Najbolje godišnje doba nam tek dolazi...

Svi veliki fanovi Božića i blagdanskog perioda znaju da je njihovo vrijeme slušanja božićnih pjesama i sitnog dekoriranja stana došlo čim zađemo u studeni. Police trgovina polagano se transformiraju u najšarenija i najzanimljivija izdanja koja mame kupce svojim fenomenalnim ponudama.

Šareno božićno veselje nam kuca na vrata

Nakon svih uspona i padova, nakon dobrih i loših vijesti, jednostavno želimo dozu veselja koja bi nas raspoložila i ‘dignula’ iz sive i hladne svakodnevice.

Uz razne stresove života (a i megastresove poput potresa i sveopće pandemije), ne možete nas kriviti ako želimo našem životnom prostoru dati novo blagdansko svečano ruho. Gledajući u sijajuće lampice, osjećamo kako se budi dijete u nama, ono dijete koje se oduvijek veselilo šarenilu Božića.

Zanimljivo je gledati što veliki strani brendovi nude dok skrolamo njihovim Instagram profilima, ali s obzirom na to da božićno obiteljsko vrijeme vežemo i uz Lijepu našu, za oko nam uvijek zapne hrvatska proizvodnja!

Kreativan bračni par, Sanda i Ivan, imaju svoju online trgovina Dizajnerica S&I. Na njihovoj stranici možete naručiti poklone za vjenčanja, krstitke, rođendane, godišnjice, ali i za Božić!

Obiteljski borovi s imenima

Nešto novo i posebno! Ukrasite svoj kutak s imenima vaše obitelji u obliku bora! Na bor stane od 3 do 6 imena, a za bolji izgled imena će poredati po veličini.

Ovaj bor možete dodatno ukrasiti lampicama. Visina mu je od 25 do 36cm, ovisno o broju imena. Ovaj bor s imenima može biti vaš po cijeni od 99,00 kuna, a trenutno je na akciji 2+1 gratis!

Akrilno-drveni ukras s poklon kutijom

Poklonite ovaj akrilno-drveni ukras dragoj osobi ili ga nabavite za vaš stan ovog Božića! Dolazi uz bijelu poklon kutiju s naljepnicom. Kombinacija akrila i drveta, veličina mu je 10cm.

Cijena ovog zbilja unikatnog ukrasa je 69,00 kuna – a ako vam se zbilja sviđa, trenuta akcija je 2+1 gratis!

Akrilno-drveni ukras s imenima + poklon kutija

Iako na prozorima često vidimo razne dekoracije, ovakvu sigurno nitko neće imati! Ove gravirane božićne pahulje na prozirnom akrilu uz imena članova vaše obitelji prekrasan su dodatak vašem božićnom kućnom asortimanu.

Gravirane pahulje dolaze uz bijelu poklon kutiju s naljepnicom. Kombinacija akrila i drveta, veličine 10cm. Ovaj ukras s imenima možete nabaviti za 69,00 kuna. Akrilo-drveni ukras s imenima je također na božićnoj akciji, gdje za 2 kupljena ukrasa dobivate 1 gratis!

Cijelu ponudu ovog inovativnog bračnog para možete posjetiti putem linka. Za sva pitanja i aktualnosti, Sanda i Ivan vam stoje na raspolaganju na društvenim mrežama Facebook i Instagram.