FOTO by Stradivarius

Moda

Neka nas Stradivarius kardigan sa srcima grije ove jeseni!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Toplina narančaste je obilježje ovog šarenog doba...

Mnogi su pomislili kako je ljeto na samom kraju tijekom hladnog i kišnog perioda prije par tjedana. Od tada, dnevne temperature su se opet povisile, ali jutarnje nas razbude svojom hladnoćom.

Kako se obući za tako varljivo vrijeme? Što obući kako bi ostali ugrijani u prohladnim jutarnjim satima kada idemo na posao, ali u čemu nam neće biti pakleno vruće u popodnevne sate kada se temperature dignu do 27 ili 28 stupnjeva?

199,90 KN

Nakon kratkog razmišljanja odlučili smo provjeriti ponudu naših omiljenih high street brendova i najbolji komad smo pronašli u Stradivariusu.

199,90 KN

Stradivarius, poznati španjolski brend koji nas očarava svojim novitetima i uvijek ‘svježom’ i zanimljivom ponudom, nije nas razočarao. Narančasti kardigan s bijelim srcima nas je osvojio iz prve.

199,90 KN

Napravljen od žakardne tkanine, ovaj Stradivarius kardigan će nas grijati (ali ne previše!) u ovim prijelaznim toplo-hladnim danima.

199,90 KN

Narančasti kardigan možete kombinirati uz svjetlije ili tamnije traperice te uz hlače neutralnijih boja, poput smeđe, krem, bež, bijele ili crne. Opušteni romantični look kardigana će odlično pristajati uz tenisice ili gležnjače.

199,90 KN

Kardigan dolazi u još dvije dodatne boje s različitim dizajnima – rozi kardigan s motivom crvenih jagoda i bež kardigan obasut velikim tratinčicama. Zaključak je da je svaki poseban na svoj način.

Stradivarius kardigane možete kupiti u poslovnicama ili preko weba na ovom LINKU.