FOTO by Sinsay

Ljubimci

Neka i vaš pas u kostimu soba pomogne Djedu Božićnjaku

Mia Vodopija 30. studenoga 2021.

Ho, ho, ho... ili po pasjem: vau, vau, vauuu

Imati četveronožnog ljubimca najljepša je stvar. Oni nas uče važne lekcije o ljubavi, strpljenju i nježnosti. Znanstveno je dokazano da provođenje vremena sa životinjama snižava krvni tlak i razinu kortizola, hormona stresa.

Trudimo se našim životinjama kupovati najbolju hranu, ići s njima u šetnje i u prirodu – želimo im omogućiti dugačak i zdrav život te im tako zahvaliti na tome što su naši mali kompanjoni.

Kada govorimo o blagdanskoj sezoni i odijevanju vaših ljubimaca u razne kostime i odijela, mišljenja su podijeljena. Neki ljudi smatraju da je ‘mučenje životinje’ kada ih se obuče u slatko i smiješno božićno odijelo. Pravdaju se govoreći kako životinjama to smeta i kako u prirodi ne nose kostime Djeda Božićnjaka za Božić.

Drugi pak smatraju da odijevanje vašeg psa u odijelo vilenjaka, soba ili nečeg trećeg nije nikakvo zlostavljanje životinje, već samo malo dodatnog veselja. Uostalom, psi i mačke ne rade ono što zbilja ne žele – vlasnice i vlasnici ljubimaca itekako znaju kako psi i mačke mogu biti glasni kada im se nešto ne sviđa.

S obzirom na to da se naši ljubimci ne bune kada ih obučemo u nešto božićno, donosimo i vama ideju za pseće blagdansko odijelce. Sinsay, poznati i cjenovno prihvatljivi brend, donosi nam pseći kostim soba.

Kostim je smeđo-bijele boje i s ušivenim smeđim rogovima. U njemu će vaš pas izgledati kao da pomaže Djedu Božićnjaku i Rudolfu, što ćete definitivno slikati milijun puta.

Odijelo možete kupiti u poslovnicama Sinsaya ili na web shopu po cijeni od 59,90 kuna.