FOTO by Next

Dekor

Neka dašak božićnog duha dođe i u vašu kupaonicu uz ove cozy ručnike!

Mia Vodopija 05. studenoga 2021.

Mi smo se zaljubili u njih!

Kada je u pitanju blagdansko uređenje, postoji nekoliko mjesta u cijeloj kući (i na otvorenom) koje ćemo uvijek ukrasiti – dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja i trijem ili dvorište.

Ali nismo li nešto zaboravili? Iako kupaonica možda nije najglamuroznije mjesto u vašoj kući (osim ako, naravno, nemate tuš s više glava i prekrasan kupaonski umivaonik), uz malo dodatnog dekora, može biti stvarno vesela prostorija. I tu dolaze ovi slatki božićni ručnici.

61,00 kn

Blagdanski ručnici jednostavan su, brz i jeftin način da svom domu dodate dašak božićnog veselja. Od zabavnih citata do svečanih boja, sigurno će se naći božićni ručnik koji će odgovarati vašem blagdanskom kućnom dekoru.

76,00 kn

Mi smo zavirili u ponudu jednog od naših omiljenih brendova za kućni i božićni dekor, u ponudu Nexta, i pronašli smo savršene ručnike koji će unijeti duh veselih blagdana u vašu kupaonicu.

61,00 kn

Prepustite se božićnom šarenom duhu uz crvene i bijelo-zelene ručnike, one bež sa snjegovićem ili, ako niste previše ludi za šarenilom, možete odabrati i tamniju boju božićnog ručnika s velikim zvijezdama.

76,00 kn

Trik za ukrašavanje vaše kupaonice za Božić je šarenilo.

76,00 kn

Ako ste već uspjeli pronaći odgovarajuće ručnike za kupanje i ruke, razmislite o dodavanju drugih božićnih kupaonskih kompleta ovih blagdana. Razmislite: kupaonski pribor za spremanje sapuna, četkica za zube i božićni pamučni štapići ili možda svečane toaletne prostirke.

Nadamo se da smo vas inspirirali za božićno uređenje one prostorije koju možda do sada niste uređivali za blagdane!