Njega kose

“Nectar Blonde” je najljepša boja kose za proljeće 2022.

Viktoria Mikulić 16. veljače 2022.

S prvim zrakama sunca povećava se i želja za svijetlom bojom kose. Evo najnovije inspiracije: "Nectar Blonde"

Ovu zimu nedvojbeno su definirale zagasite nijanse. No, sada kada je proljeće konačno tu, vraćaju se i svjetlije nijanse – najnovija trendseterica zove se ‘Nectar Blonde’.

Riječ je o sanjivoj kremastoj nijansi koja postiže savršenu ravnotežu svjetline i prirodnosti. Ima hladnoću platinaste nijanse, ali je prožeta mekšim, toplijim tonovima, što je čini mnogo lakšom za bojenje i naknadno održavanje.

Ova nijansa izgleda luksuzno, zlatno i toplo. Ključ je posvijetliti osnovnu boju kose u tamno zlatno plavu i dodati toplu nijansu vanilije kroz slojeve.

Ova boja najbolje funkcionira na ženama srednje do svijetle prirodne kose jer ako vam je osnovna boja vrlo tamna, mogli bi završiti s narančastim podtonovima.

Ljubičasti šamponi nisu poželjni u ovoj varijanti, umjesto njih koristite šampone u boji s bež i zlatnim tonovima, kako biste optički povećali toplinu i punoću.

Podsjeća na nijansu Claudie Schiffer – a svi znamo da je njezina kosa pravi luksuz. U nastavku pogledajte inspirativne Instagram fotografije modela koji su se odlučili upravo za “Nectar Blonde” nijansu: