FOTO by Top Shop

Moda

Nebesko plavi baloner glavna je uloga proljetnih kombinacija

Krešimir Šustić 27. ožujka 2020.

Vječni komad za kojim uzdišemo

Bezvremenski, sofisticirani klasik ponovno nas oduševljava i ne da nam mira. Nosi se kroz dva godišnja doba i definitivno je vladar modnih kombinacija. Idealno je rješenje za dane u kojima se izmjene sva godišnja doba i upravo to ga čini omiljenim odabirom.

Odgovor je za svaku priliku, a kombinacije zahvaljujući modnim influencericama možemo vidjeti na svakom gradskom kutku. Prva njegova svrha bila je da zaštiti britanske časnike od kišnog vremena, a u modni svijet uveo ga je francuski brend Burberry.

U nadolazećim mjesecima gradskim ulicama će se prošetati more ovakvih primjeraka, a mi jedva čekamo vidjeti modne znanice kako će nam servirati ovo ukusno glavno jelo.

U trgovinama ga možemo pronaći u bezbroj neodoljivih boja, no nama je ovoga puta zapeo za oko onaj u čarobnoj nebesko plavoj nijansi. Pravi it komad lansirao je britanski high street brend Topshop i trenutno se na njihovom web shopu nalazi na sniženju.

Svaki look u koji ga ukombiniramo dobit će WOW efekt i neće ostati neprimjećen. Možete ga prebaciti preko ramena, nositi ga rastvorenog ili zavezanog, a nema te prigode u kojoj nije dobrodošao.

Ovim modelom potvrdio je svoj status i još ćemo ga dugo gledati na modnoj sceni. Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU.