FOTO by Adidas

Moda

Nebesko plave adidas Adilette ljetni su favorit u moru natikača

Krešimir Šustić 07. kolovoza 2020.

Spoj atraktivnih boja koje donose tropski štih

Teško je zamisliti ljetnu sezonu bez barem jednog para natikača u kojima možemo provesti cijeli dan, neovisno o tome idemo li na plažu ili do grada popiti kavu.

Za takve prigode većinom biramo klasične modele kojima su glavne karakteristike udobnost i praktičnost, te najbitnije od svega, dizajn koji možemo kombinirati uz kratke hlače, haljinice ili lepršave suknje.

Brojni brendovi u svoje su ponude uvrstili ovaj klasik, a od malog milijuna viđenih primjeraka, naše srce pripada samo jednima koje slove kao najpopularnije, adidas Adilette.

Svjetski poznata robna marka, smatra se institucijom kada je u pitanju izrada kvalitetne obuće, te nas na tjednoj bazi časti novitetima zbog kojih želimo da ljeto potraje zauvijek.

Ovog tjedna, u ponudu su uvrstili komad u neodoljivoj nebesko plavoj nijansi s kombinacijom bijelih i žutih crta na prednjem dijelu, koje zajedno čine savršenu harmoniju boja i donose pravi tropski štih.

Atraktivni tonovi mogu se spojiti s ostalim vibrantnim bojama ili s klasičnom bijelom, kao i pastelnim nijansama s kojima čine sočnu kombinaciju koja podsjeća na šarene bombone.

Najbolje se nose u casual prigodama uz mini suknju, kratke hlače, haljine, midi suknje ili neizostavne kratke kombinezone.

Više detalja i informacija o ovim krasoticama možete pročitati na LINKU i držati fige da čim prije stignu u naše prodavaonice.