FOTO by Micro Climate

Bizar

Ne volite nositi maske? Možda je onda bizarna svemirska kaciga pravo rješenje za vaš problem

Krešimir Šustić 22. rujna 2020.

Zaštita od korona virusa dobiva totalno novu dimenziju

Maske za lice su postale must-have među svakodnevnim stvarčicama koje uvijek nosimo uz sebe, kako bi sebe i ljude oko nas zaštitili od moguće zaraze koja vlada.

Dok se svijet i dalje bori s koronavirusom, razne tvrtke i kreativni pojedinci na inovativne načine smišljaju kako zaraditi i obogatiti se.

Jedna od takvih je pokušala smisliti rješenje za one koji ne vole nositi maske iz bilo kojeg razloga, razvojem MicroClimate Air-a, koji izgleda kao svemirska kaciga, a namijenjen je da zaštiti kompletnu glavu.

Kaciga neobičnog izgleda opisana je kao “nova nosiva tehnologija koja stvara sigurno, zdravo i ugodno okruženje za pojedince”, a također štiti i prolaznike od osobe koja je nosi.

Opremljena je ventilacijskim sustavom koji koristi jake ventilatore za provlačenje zraka kroz filtere, tako da korisnici neće imati nedostatka zraka i zamagljeno staklo dok ih nose.

Također dolazi u kompletu opremljena jastučićima i perivom brtvom od tkanine koja pada na vrat, kako bi u potpunosti bili zaštićeni od bakterija i virusa.

Navodno nije nastala kao rezultat globalne zdravstvene krize koja je u tijeku, već zbog toga što je restriktivni poduzetnik Michael Hall pronašao opremu za skijanje i dobio ovu čudnovatu ideju.

Ako se želite dočepati svog primjerka, morate skupiti 199 dolara i klikom na LINKU naručiti svoj proizvod koji vam stiže ravno na kućnu adresu.