Moda

Ne silazimo s Instagram profila čije odjevne kreacije krasi Snoopy!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2023.

Želite svom najdražem baloneru nadjenuti novo ruho?

Ako ste ikada poželjeli oslikati svoj omiljeni baloner, ili vam je nakon godina nošenja pomalo dosadio njegov jednoličan dizajn, ali ga se i dalje ne želite odreći, zašto mu ne biste nadjenuli jedno sasvim novo ruho?

Instagram profil CHIARA CATALANO zapeo nam je za oko zbog svog maštovitog sadržaja, rezerviranog za sve kreativne duše. Riječ je o umjetničkoj dizajnerici, čija su platna odjevni predmeti, koji se mogu naručiti putem Instagrama ili mailom za sve zainteresirane za kupnju.

Nismo sigurni možete li poslati svoju odjeću ili jednostavno odabrati nešto iz asortimana ove kreativke, no u svakom slučaju rezultat će biti zapanjujuć.

Od običnog odijela ova dizajnerica napravi pravi spektakl, kao i od klasičnog bež balonera. Glavni motiv na njezinim odjevnim kreacijama je kultni Snoopy, a uz njega tu su i neki drugi likovi kao i točkasti uzorak te ohrabrujuće poruke poput „Don’t give up“i „Love Yourself“.

Naizgled običan odjevni komad ova maštovita duša uspijeva pretvoriti u pravo modno remek djelo, za kojim bi se svatko okrenuo. Tko kaže da za posao ne možemo odjenuti nešto drugačije, originalno, kao i za neke svečane prigode, ali i prilikom casual odijevanja nametnuti svoj otkačen stil.

U nastavku pogledajte 10 Instagram fotografija koje su nas momentalno osvojile: