FOTO by IMDb

Film

Ne propustite ‘The Innocent’ – napetu španjolsku miniseriju na Netflixu!

Viktoria Šafranić 07. svibnja 2021.

Slučajno ubojstvo uvodi čovjeka u mračnu rupu spletki i ubojstava. Baš kad pronalazi ljubav i slobodu, jedan telefonski poziv vraća ga u noćnu moru.

The Innocent je španjolska miniserija u režiji Oriola Paula, temeljena na istoimenom romanu Harlana Cobena, poznatog američkog pisca misterioznih trilera i horora. Glumačku postavu čine Mario Casas, Alexandra Jiménez, Aura Garrido i José Coronado.

Od prošlog petka, točnije 30. travnja dostupna je za streaming na Netflixu i već sada je druga na top listi najgledanijih ovog tjedna, odmah nakon SF noviteta ‘Shadow and bone’.

Sadržaj serije:

“Glavni lik, Mateo Vidal (Mario Casas) ambiciozan je student prava. Jedne noći brat ga nagovori na izlazak koji završava kobno. Ispred noćnog kluba, Mateo se nenadano uplete u tučnjavu i pritom slučajno ubije drugog učenika Danija. Glavni svjedoci svjedoče protiv njega, a sud ga proglašava krivim za ubojstvo iz nehaja i osuđen je na 4 godine zatvora. No to je tek početak velike nesreće za Matea koji je maltretiran u zatvoru.

9 godina nakon što se upleo u svađu i slučajno ubio muškarca, Mateo pokušava ispočetka izgraditi život sa svojom suprugom Olivijom (Aura Garrido). Iznenadit će ih, međutim, novi događaji koji će potpuno uništiti bračnu idilu.”

Svaka epizoda obično završava na litici, pa se pripremite za nekontrolirano gledanje jer će vas ova serija definitivno navući i prikovati za kauč (idealno za vikend). Ako vam se sviđaju priče Harlana Cobena, nema sumnje da ćete bez daha pogledati i ovu seriju!

Preko 3000 glasača, putem IMDb-a je ovu seriju ocijenilo s 8/10 što je veoma obećavajuće.

Želimo vam ugodan vikend!