FOTO by Netflix

Zabava

Ne propustite! El Profesor – zvijezda serije ‘La Casa de Papel’ u novoj ulozi!

Krešimir Šustić 27. listopada 2020.

Profesor će se odreći svog kriminalnog načina života u potpuno novoj španjolskoj seriji The Head

Kada je španjolski triler ‘La Casa de Papel’ prvi put prikazan na Netflixu, preko noći je potao hit i uvukao se pod kožu gledateljima diljem svijeta. Jedan od razloga gledanosti koji je zaludio pripadnice nježnijeg spola definitivno je i Álvaro Morte, predvodnik ‘pljačkaša’ koji ima jedinstven karakter i nevjerojatno srce.

Prije nego što se uzbudljiva drama o pljački vrati s petom i posljednjom sezonom, ova zvijezda dobila je uzbudljivu glavnu ulogu u trileru o klimatskim promjenama, The Head.

Morte će glumiti Ramóna kao dio skupine znanstvenika na Antarktiku u novom španjolskom trileru za kojeg vjerujemo da će nas prikovati uz male ekrane baš kao što je i likom kojeg je utjelovio u jednom od većih hita današnjice.

Serija od šest epizoda, koju su kreirali i napisali David Pastor, Àlex Pastor i David Troncoso, prati malu ekspediciju pod nazivom “The Winterers”, koji nastavljaju studije na Južnom polu tijekom njegove sumorne, šestomjesečne zime.

Tim od deset članova provodi inovativna ispitivanja na antarktičkoj postaji Polaris VI, provodeći presudna istraživanja u borbi protiv klimatskih promjena.

Međutim, njihova se misija na kraju pretvara u zastrašujuću misteriju kada se na kraju duge zime samo dvoje od njih pronađu kao jedini koji su preživjeli.

Morteova nova serija premijerno je prikazana na međunarodnoj mreži AXN, koja se trenutno emitira širom Europe i Latinske Amerike, te je jedva čekamo vidjeti u Lijepoj našoj.

U nastavku donosimo službeni trailer kako biste se i sami uvjerili da je riječ o veoma zanimljivom djelu.