Ne propusti Humanitarku s potpisom Petrokova! Prijavi se i osvoji novu kupaonicu!

Viktoria Mikulić 24. prosinca 2019.

Potreban ti je makeover kupaonice? Prati korake i saznaj kako do kompletnog redizajna…

Mnogi bi se složili da kupaonica zauzima sporedno mjesto u domu, no kad malo bolje razmislimo je li to uistinu tako?

To je oaza u kojoj provodimo dosta slobodnog  vremena, kutak u kojem tražimo mir nakon užurbanog radnog dana , prostorija u kojoj smo potpuno opušteni i ne razmišljamo o problemima, ambijent u kojem se osjećamo sigurno, sretno, odmorno…nakon ove spoznaje, ipak bismo mogli zaključiti da je kupaonica broj jedan na našoj listi prioriteta.

No da bismo se zaista osjećali upotpunjeno u ta četiri ‘sveta zida’, važno je kupaonicu urediti prema vlastitim preferencijama. Nažalost, nedostatak vremena i financije često nam ne dopuštaju takav angažman, stoga dopustite da netko drugi učini taj pothvat za vas…

Prijavom na LINK sudjeluješ u humanitarnom izvlačenju nove kupaone s potpisom Petrokova koji traje do 31.03.2020.! U suradnji s njihovim partnerima Bergen, Grohe, Pe-Line, Remeha, Aquaestil, Ideal Standard i Unitas, čak 10 kupaonica dobit će pravo osvježenje u vrijednosti od 7.000,00 kuna.

Osim spomenutih donatora, za atraktivan izgled i finalan touch svake kupaonice pobrinut će se naša najpoznatija dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec. Uz njezin istančan ukus sve će biti na svome mjestu te ne sumnjamo da će oni sretnici koji osvoje novu kupaonicu, u potpunosti biti zadovoljni novim dizajnom.

Ako smo te ovim informacijama barem malo zaintrigirali i smatraš da tvoja kupaonica zaslužuje redizajn, prati sljedeće korake jer možda baš ona zablista u novom ruhu. Također, nominirati možeš i bilo koju drugu osobu čijoj je kupaonici potreban makeover.

 

Postupak je veoma jednostavan i kratak, za sudjelovanje je potrebno odgovoriti na 9 osnovnih pitanja i priložiti sliku trenutnog izgleda kupaonice. Ne propusti biti dio ove humanitarne priče jer možda baš tvoja kupaonica postane ona pobjednička.

Za detaljnije informacije o humanitarnom natječaju i tvrtki Petrokov, posjetite njihovu službenu stranicu www.petrokov.hr! Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!

###

Tvrtka Petrokov je prisutna na tržištu 30 godina. S preko 170 zaposlenika i u 9 poslovnica diljem države, jedni smo od nacionalnih lidera u ponudi:

sustava za grijanje i hlađenje,
sustava obnovljivih izvora energije,
sanitarne keramike, sanitarne armature i sanitarne galanterije,
kada i tuš kada,
kupaonskog namještaja,
keramičkih pločica,
ostale ugradbene i instalacijske opreme

Jedni od njihovih najvažnijih zadataka su i poticanje svijesti o učinkovitom korištenju prirodnih resursa i popularizacija obnovljivih izvora energije. Na vlastitom primjeru pokušavaju dokazati da se MOŽE – na krovovima njihovog sjedišta u Zagrebu još su 2012. godine postavili najveću solarnu elektranu u Hrvatskoj.

Uistinu, održivost koju promoviraju prema van esencijalna je i za njihove vlastite procese. Stoga sve svoje zaposlenike potiču, ali i prema njima postupaju kako bi jednoglasno širili filozofiju održivosti i promijenili način razmišljanja o našim prirodnim resursima.