Poznati

Ne mogu ti reći – poslušajte novu pjesmu Olivera Dragojevića

admin 01. ožujka 2024.

Uskoro dolazi i album s 12 pjesama

Koliko vrijeme brzo leti dokazuje i činjenica da nas je Oliver napustio prije 5 godina, ali sjećanje na njega i njegove pjesme uvijek će biti prisutno.

Obitelj Olivera Dragojevića odlučila je svima nama dati još jednu priliku da uživamo u njegovim stihovima te javnosti omogućiti da ga se sjeti i još jednom osjeti, kroz ono što mu je bilo najvažnije – kroz njegovu glazbu.

Gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver, poznati glazbeni radoholičar, vrijedno snimao do svog posljednjeg dana. Utrošeni su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje. I nastao je album s novim pjesmama Olivera – Dolaziš!

“Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za objavu u jesen 2024. godine, a pjesma “Ne mogu ti reći” autora Matka Šimca prvi je singl nadolazećeg albuma. Moramo se zahvaliti svim autorima, tekstopiscima, aranžerima, glazbenicima i svima ostalima koju su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovog albuma. Nadamo se da će svi ljubitelji Oliverove glazbe uživati u ovom albumu i da će se i ove pjesme slušati dugo kao i mnoštvo njih do sada.” – izjavila je Oliverova obitelj.

Uživajte u spotu…