Nazovi žohara po zločestom bivšem dečku!

Tina Turuk 14. siječnja 2019.

Valentinovo se bliži, a bivši dečko je ispao pravi gad prema vama?

U tom slučaju smatramo kako je ovo zaista hvale vrijedna akcija, a naravno i osveta!

Nažalost, zasad dostupna samo kod uvijek otkačenih Amerikanaca…

Hemsley Conservation Centre pruža priliku da Valentinovo konačno dobije pravu svrhu i to tako da Amerikanke žohara nazovu po svom bivšem dečku!

Oni vjeruju kako nema boljeg načina za obilježavanje dana ljubavi, pogotovo ako je osoba solo.

Iako možda zvuči kao sitna i pomalo jadna stvar, centar garantira kako će se izvođačica osjećati milijun puta bolje nakon tog malog slatkog čina.

Bez obzira na da li je cura prevarena, na neki drugi način povrijeđena, da li je njezin bivši dečko bez riječi otišao, ili pak nešto deseto, ovo je definitivno podsjetnik na to kakvo su dno bili.

Ako je ista djevojka sada pak sretno zaljubljena i više nije ogorčena na svog bivšeg, svejedno može provesti ovu zezanciju na način da naruči ime prijateljičinog bivšeg i tako joj vjerojatno uljepša dan ili makar razvuče golem osmijeh na lice.

Jedna od boljih stvari je što ova cijela priča košta svega 1.50 funti (oko 13,00 kn).

Uz to, žohar će biti izložen na izložbi u Kentu i ponosno će prikazivati njegovo ime, tako da taj bivši zapravo vrlo vjerojatno ni neće saznati da je djevojka to učinila.

Ali… Ako ju je gadno povrijedio, zašto ne bi i saznao? Naša paprena ideja je da djevojka ode na izložbu, poslika žohara i nakon toga lagano prosljeđivanje slike – ne sumnjamo u oduševljenje!

Divna je stvar što će novce prikupljene od žohara iskoristiti za nove projekte u zoološkom vrtu.

Može li bolje? Kakvo spajanje ugodnog s korisnim – žohara nazovete po bezvrijednom bivšem, a životinjice u ZOO-u poslije uživaju u boljim uvjetima!

Eh, da bar nešto slično ima i kod nas, vjerujemo kako bi i brojne Hrvatice rado prigrlile ovakvu akciju…