Dekor

Nazdravite ovim prekrasnim setovima čaša za šampanjac koje možete kupiti kod nas!

Antonija Andabak 28. prosinca 2021.

Možda ne znate što ćete obući za Novu ali bitno da imate fancy čaše za šampanjac!

Jedno od najčešćih pitanja koje se vrti ovih dana, a sudeći i prema društvenim mrežama, neki su već naveliko počeli “dosađivati” početkom prosinca s: “Gdje ćeš za Novu?”

Zbog specifične situacije koja nije poštedjela ni jednog kutka zemaljske kugle, mnogi planiraju skromniju proslavu no što im je to bio običaj proteklih godina. Ipak, ni u tom slučaju nisu se odrekli uređenja doma koje bi priličilo i većim proslavama no onoj u kojoj će ispratiti Staru te dočekati Novu godinu.

Osim balona koji su u zadnjih godinu dana ekstremno popularni i nezaobilazni dio svakog eksterijera i interijera kada su eventi u pitanju, tu su i manji rekviziti poput prskalica, šeširići i rajfovi na kojima je ispisano: “Happy New Year” i puhalica s resicama.

Jedan bitan segment osim gore navedenih rekvizita jesu delicije na stolu kako bi gosti mogli uživati u jelu i pilu, a svaka će se domaćica i domaćin potruditi da je prezentacija zalogajčića, kolača i raznih pića što efektnija.

Nikako pritom ne treba zaboraviti na čaše za šampanjac kojima ćete nazdraviti i svima poželjeti sve najbolje u novoj godini.

Tim vođeni, na jednom mjestu smo objedinili nekoliko modela setova elegantnih čaša za šampanjac koji će svaki stol učiniti još više fancy i vizualno bogatijim.

Čaše iz kojih se pije ovo ukusno piće uvijek su na stalku te većinom visokog i uskog grla čaše, no može se piti i iz vrlo širokih i plićih čaša na stalku, oboje izgleda sofisticirano i luksuzno.

Naši brendovi uređenja interijera poput Mömax, Vivre , Lesnine i Emmezete imaju pregršt izbora da je riječ o čašama za šampanjac , a mi smo odabrali one najupečatljivije koje možete kupiti pojedinačno ili u setovima.

Sada je i odličan trenutak za kupovninu pošto vladaju značajna sniženja na odjelu posluživanja, a svoje primjerke možete kupiti online ili u trgovinama.