FOTO by Dedoles

Moda

Natikače za najveće pivoljupce koji će večeras navijati iz sveg glasa

admin 28. lipnja 2021.

Tko će danas pobijediti?

Bez obzira na to što nismo favoriti, bez obzira na to što Ivan Perišić propušta utakmicu, bez obzira na to što Španjolcima predstavljamo samo desert i bez obzira na to što igramo s jednom od najtrofejnijih momčadi, jedno je sigurno, a to je da ćemo dati sve od sebe – kako na terenu tako i diljem Lijepe Naše.

Nije nepoznanica da imamo jedne od najboljih navijača na svijetu i da će nas preko četiri milijuna danas biti mislima na Parken stadionu u Copenhagenu. 

Pripreme za utakmicu su krenule i većina nas već je pripremila svoje kape, šalove i grickalice, dok su pive na sigurnom u frižideru na odgovarajućoj temperaturi. Ledena piva nezamjenjivo je piće tokom svakog mundijala i pruža okrjepu svakom vatrenom navijaču.

Pivo i nogomet ovih su dana svuda oko nas, a za najveće ljubitelje obje stvari pronašli smo natikače koje će vas oduševiti.

Vesele natikače Pivo – 150,00kn
Vesele natikače Pivo – 150,00kn

Na vama je samo da odaberete između natikača Pivo ili natikača Nogomet i na Dedoles web trgovini naručite svoj primjerak.

Možda neće stići danas taman prije utakmice, ali budite sigurni da će stići do petka i četvrtfinalne utakmice s Francuzima, jer Španjolci danas padaju.

Za još više navijačke inspiracije posjetite Dedoles web stranicu, kao i društvene mreže Facebook i Instagram.