FOTO by Mass

Moda

Natikače su neizostavan modni dodatak! MASS modeli osvajaju cijenom i izgledom!

Daria Lovrić 30. lipnja 2022.

10 najljepših modela natikača iz Massa za 219 kuna!

Natikače su najposebnija ljetna obuća koja će vas ispuniti radošću i omogućiti vam udobnost tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Popularne šarmantne natikače više nisu rezervirane za odlazak na plažu i nošenje unutar vlastita četiri zida.

Gextop natikače
Gextop natikače – 219 kuna

Radi svoje kvalitete i modernog dizajna nosimo ih u svakodnevnim prilikama, casual varijantama, ali i u chic izdanjima. Instagram profili su odavno preplavljeni atraktivnim modelima, ali i ormari fashionistica.

Ljeto je u punom jeku i vjerujemo da svaka od vas ima barem jedan model od prošle sezone. U potrazi za novim natikačama koje ćemo nositi cijelo ljeto, pronašli smo … primjerke iz Massa koji su nas oduševili svojim dizajnom, ali i cijenom.

Gextop natikače 2
Gextop natikače – 219 kuna

Eye-catching modeli s kopčom dolaze u mnoštvo boja koje se vrlo lako kombiniraju, kako s neutralnim tonovima, tako i s jarkim HIT bojama ljeta.

Gextop natikače 3
Gextop natikače – 219 kuna

MASS NATIKAČE DOLAZE U MNOŠTVO VARIJANTI, OD METALIC NIJANSI, PASTELNIH BOJA DO EFEKTNOG GLITTERA…

Preferirali više nude boje, pastelne tonove ili upečatljiv dizajn, unutar nove Mass linije obuće pronaći ćete sve što priželjkujete.

Posebnu pažnju privukli su nam šljokičasti modeli koji će zaokružiti čitav look i mamiti poglede. Šljokice u ružičastim, srebrnim, crnim i zlatnim nijansama oplemenit će vaš stajling i dati mu dozu glamura. Također, posebno će naglasiti brončani ten i istaknuti preplanulost.

Gextop natikače 4
Gextop natikače – 219 kuna

Modeli su nosivi za dnevni i večernji look, uz mnoštvo odjevnih komada, a ostatak ponude po cijeni od 219 kuna pogledajte u našoj galeriji: