FOTO by Asos

Moda

Natikače sa šarenim mašnama podižu raspoloženje u trenu

Krešimir Šustić 30. ožujka 2020.

Must-have model bez kojeg ne možemo zamisliti život

Zadnjih nas dana prati promjenjivo vrijeme u koje se nikako ne možemo pouzdati. Dok željno iščekujemo da sunce potpuno preuzme svoju vladavinu, bacili smo se u potragu za trendy komadima koji su okupirali police u trgovinama.

H&M X Mickey Mouse natikače saveznik su za ljetne dane

Otvoreni modeli obuće prigodni su za sezonu koja je pred nama i jedva čekamo da ih svakodnevno furamo. Najupečatljiviji komadi su nam natikače, a dolaze u toliko različitih modela da ne znamo ni sami koje bi prije obukli.

Proteklih godina definitivno su prešle iz kućne obuće u onu omiljenu bez koje ne želimo izaći van. Osim što pašu uz haljine i hlače, favoriziramo ih jer su pravi raj za noge.

High street brendovi i njihovi web shopovi nude nam ogromnu količinu različitih modela, a nama je za oko zapeo onaj s Asos-a. Potplat mu je napravljen od pletenog prirodnog materijala koji je izrazito udoban za stopala.

Ono zbog čega smo poludjeli za njima su mašne u tri boje koje ih čine ljupkima i poželjnima. Preslatke ljepotice uklopit će se u svaku kombinaciju i dati joj dašak nježnosti. Pravo su osvježenje za sunčane dane i stavljamo ih na popis želja stvarčica koje ćemo s ponosom nositi.

Klikom na LINK mogu postati vaš omiljeni komad ove sezone.