Moda

Natikače mustard nijanse osvježit će našu ljetnu kolekciju obuće!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2020.

Kad srce kaže DA ti se samo nasmiješi i novčanik odriješi!

Mnogima nije ni na kraj pameti razmišljanje o kupovini ljetne obuće budući da ni onu proljetnu koju smo nedavno nabavili još nismo uspjeli iznositi, a kako nam se čini, možda ni nećemo.

Izolacija od vanjskog svijeta ipak nam nije uspjela oduzeti maštanje o najbezbrižnijem godišnjem dobu kojeg s tolikim nestrpljenjem iščekujemo. Nadamo se da će ova agonija čim prije proći te da ćemo ljetos moći tapkati po užarenim pješčanim plažama, obavijeni morskom soli.

Ako nas pitate, more, sunce, voćni kokteli i dobra knjiga recept su za odmor bez trunke stresa. Kako bi ta dobra vibra bila potpuna, pronašli smo natikače koje su nesumnjivo podigle naše raspoloženje i koje će zasigurno biti omiljen odabir mnogim fashionisticama.

Riječ je o modelu iz Oysha, poznatog brenda čije su linije uvijek u skladu s najnovijim modnim trendovima. Prošlog ljeta lansirali su isti model u jednako šarmantnim bojama, no ovaj mustard nijanse zapanjuje u potpunosti, a preslatka mašnica upotpunjuje cjelokupan dojam.

Iako je boja senfa omiljena najesen, čini nam se da će se jednako dobro uklopiti i na ljeto. Slamnati šešir, pareo, kupaći kostim i ove stylish natikače bit će glavni na plaži, a također će ove ljepotice izvrsno poslužiti i za večernje šetnje vašom omiljenom ljetnom destinacijom.

Vrući dani još su daleko od nas, no to ne znači da se n možemo prepustiti osjećaju bezbrižnosti koje donose. Dolaze u veličinama od 35-41, a njihova cijena iznosi 249,90 kuna.

Mi smo ovim Oysho natikačama odmah dali zeleno svjetlo, a vjerujemo da će i kod vas izazvati slične reakcije. Naručiti ih možete čim to poželite na službenom web shopu oysho.com/hr!