Film

Nastavak “Šašavi petak 2” s Lindsay Lohan, Jamie Lee Curtis u razvoju!

Daria Lovrić 11. svibnja 2023.

Poznate glumice spremne su reprizirati svoje uloge!

Prije gotovo dvadeset godina uživali smo u komediji u kojoj su se Lindsay Lohan i Jamie Lee Curtis probudile te otkrile da su zamijenile tijela. U Šašavom petku, poznate glumice u ulogama su majke i kćeri, a jednog dana Lindsay se budi u tijelu svoje majke, dok se Jamie Lee Curtis budi u tijelu svoje kćeri.

Jedna od naših omiljenih komedija dobiva svoj nastavak, a poznate glumice ponovno će uskočiti u svoje prepoznatljive uloge.

Jamie Lee Curtis predložila ideju o filmu “Šašavi petak 2”

Podsjetimo, Freaky Friday temeljen je na romanu Mary Rodgers iz 1972. godine i zaradio je 160 milijuna dolara u svijetu. Režirao ga je Mark Waters prema scenariju Heather Hach i Leslie, Dixon je ostao kulturni kamen temeljac, a Curtis ga je spominjala tijekom javnih pojavljivanja unazad nekoliko godina.

The Hollywood Reporter potvrdio je da se Disney vraća s produkcijom Šašavog petka.

Curtis je za New York Times rekla da je nastavila dobivati ​​pitanja o nastavku Freaky Friday dok je promovirala svoj horor film iz 2022., Halloween Ends. “Kad sam se vratila, nazvala sam svoje prijatelje iz Disneya i rekla im: “Osjećam se kao da treba snimiti film”.

Lohan je za Times progovorila o potencijalnom nastavku: “Jamie i ja smo otvorene za to. Napravile bismo nešto što bi ljudi apsolutno obožavali.”

Odlična je vijest da cijela priča nije ostala samo na željama i špekulacijama te da Walt Disney Pictures ipak razvija nastavak svoje hit komedije o zamjeni tijela.

Kako je potvrdio The Hollywood Reporter, nastavak iteracije Freaky Fridaya iz 2003. trenutno se radi u Disneyju, a Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan spremne su reprizirati svoje uloge Tess i Anne Coleman.

Šašavi petak 2

Jedva čekamo uživati u novom scenariju i vjerujemo da će nas poznati glumački par oduševiti jednako kako i u prvom filmu.