Moda

Nasmiješeni Mickey na starkama podiže raspoloženje i tijekom najtmurnijih dana!

Mia Vodopija 02. studenoga 2021.

Mickey Mouse unosi dozu šarma u ove Primark starke

Moda i njezin svijet su prevrtljivog karaktera, jedne sezone si IN, druge OUT! Kako možemo predvidjeti što će biti popularno i što će se nositi posvuda?

Za odgovor na to pitanje, ali i inspiraciju za odjevanje, možemo pogledati što se nosilo prije nekoliko godina (ili čak desetljeća!).

Stoga, iako često svjedočimo novim trendovima koji nerijetko ne potraju duže od jedne do dvije sezone, postoje i oni koji su svoj kultni status stekli davnih dana i prerasli u klasike. Tako su popularne starke baš onaj model tenisica kojih se ne odričemo nikad, a nosimo ih u svim kombinacijama.

Starke su odlične tenisice jer svakom stylingu pružaju dozu zaigranosti i opuštenosti, a tko unosi i dodatnu dozu šarma nego Mickey Mouse? 

Primark je stavio print najpoznatijeg mišića na svijetu upravo na svoje starke bež boje, čija neutralnost paše uz sve.

Ove Primark Mickey Mouse starke volimo nositi u opuštenoj i casual kombinaciji kada se idemo naći s prijateljicama, prošetati kvartom ili otići na opušteno piće.

Uz tamne traperice, majicu dugih rukava te u oversized teddy kaputu izgledat ćete poput prave casual stylish kraljice!

Budući da smo poprilično sigurni da već imate svoj ‘must have’ par Converse All Star tenisica, svejedno nije naodmet ponoviti gradivo i zaviriti u Primark ponudu, a samim time možda pronaći neki novi chic model koje ćete kombinirati s lakoćom!

Ove Mickey Mouse bež starke možete pronaći u Primark prodavaonicama po cijeni od 16 €, ili se okušati u našoj igri darivanja koja se odvija sutra, a u kojoj dijelimo čak dva para.