Promo

Naše su oči pod povećalom više nego ikada prije!

PR 28. travnja 2021.

Otkrijte blistaviji izgled s novom formulom ADVANCED GÉNIFIQUE kreme za područje oko očiju

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv. Nošenje maske, radi trenja ili pritiska, može stvoriti osjećaj nelagode na koži.

Zrak ispod maske je topliji i vlažniji te stvara kondenzaciju koja se diže prema konturi oka. Ovi uvjeti mogu utjecati na funkciju kožne barijere i uzrokovati disbalans mikrobioma kože na konturama oko očiju.

LANCÔME MEĐU PIONIRIMA O ZNANOSTI MIKROBIOMA KOŽE

Kad je Lancôme predstavio Advanced Génifique serum 2019. godine, započeo je novu eru učinkovite njege kože uključujući znanost o mikrobiomu. Lansiranjem nove formule Advanced Génifique kreme za područje oko očiju, koja je rezultat više od 60 istraživanja, Lancôme ponovo pomiče granice. Uvijek korak ispred, Lancômeova istraživanja pokazuju da koža oko kontura očiju ima specifičan mikrobiom.

Nova Advanced Génifique krema obogaćena je jedinstvenim kompleksom od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija odabranih zbog njihovog komplementarnog djelovanja na mikrobiom kože i njegovu okolinu u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, derivatom vitamina C (vitamin CG) i mješavinom aktivnih sastojaka posebno učinkovitih na području kontura očiju. Ova njegujuća krema za mladoliki izgled kože i posvjetljivanje tamnih kolutova kreirana je sa znanošću mikrobioma, kako bi djelovala na specifične potrebe ovog područja: ojačala krhku barijeru kože oko očiju, zaštitila kožu od onečišćenja i posvijetlila tamne krugove.

OTKRIJTE BLISTAVIJI IZGLED S NOVOM FORMULOM ADVANCED GÉNIFIQUE KREME ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Koristeći znanost o mikrobiomu, Lancôme laboratoriji razvili su novu formulu Advanced Génifique kreme za područje oko očiju. Uz kontinuiranu upotrebu, kontura oka se brže oporavlja od vanjskih utjecaja i trenutno postaje zaglađenija i blistavija s manje primjetnim finim linijama. Nakon samo jednog pakiranja, vidljivost tamnih krugova je smanjena, a oči izgledaju revitalizirano i s mladolikom blistavošću.

BRŽA REGENERACIJA KOŽNE BARIJERE U PODRUČJU OČIJU

 • Samoprocjena na 65 žena, nakon 4 tjedna.
 • Kliničko istraživanje provedeno na 40 žena, rezultati odmah nakon upotrebe.

KONTURA OKA: KRHKO PODRUČJE KOJEMU JE POTREBNA POSEBNA NJEGA

Koža oko očiju u prosjeku je 3x tanja od kože lica. Pod velikim je naporom radi aktivnosti 22 mišića i činjenice da trepćemo oko 10.000 puta dnevno. Slabije zaštitne funkcije, zbog niže proizvodnje lipida, kontura oka je krhko područje kojem treba posebna njega. Područje oko očiju sklono je dehidrataciji, stari brže i ranije.

Znakovi starenja poput finih linija, a kasnije i bora, pojavljuju se prvo na konturi oka, počevši već od dvadesetih godina (za neke od nas). Kao rezultat, promjene na konturi oka čine naše lice vidljivo starijim; djelujemo umornije, a koža gubi blistavi i mladoliki izgled.

KONTURA OKA SKLONA JE NASTANKU TAMNIH KRUGOVA

Najočitiji uzrok podočnjaka je nedostatak sna, ali stvarni uzrok podočnjaka je daleko složeniji: Nepravilnosti u volumenu: kako starimo koža postaje tanja i nedostaje joj čvrstoće i elastičnosti. Može se pojaviti spuštanje donjih kapaka.

Nepravilnosti u volumenu mogu stvoriti efekt sjena. Vidljivost krvnih žila: koža donjeg kapka vrlo je tanka, a time se povećava vidljivost krvnih žila koje mogu obilježiti područje neželjenom ljubičastom bojom. Naglašena pigmentacija: izlaganje UV svjetlu, trudnoća i genetska predispozicija također mogu dovesti do tamnih mrlja oko očiju.

ZNANOST O MIKROBIOMU KOŽE: REVOLUCIJA U NJEZI KOŽE 

Mi smo fizički i funkcionalni ekosustav koji se sastoji od oko 50% ljudskih stanica i 50% bakterija . Unutar toga, naš mikrobiom je blagotvoran, živi ekosustav mikroorganizama koji su sastavni dio površine naše kože. Ravnoteža ovih mikroorganizama esencijalna je za zdravlje i ljepotu naše kože. Mikrobiom kože djeluje kao važan saveznik i pridonosi 3 važne funkcije:

LANCÔME OTKRIVA MIKROBIOM KOŽE OKO OČIJU ZNANOST MIKROBIOMA SADA I ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Nadovezujući se na znanje da se mikrobiom kože razlikuje ovisno o dijelu tijela, Lancômeova su istraživanja analizirala mikrobiom konture oka koji ima svoje specifičnosti. Lancôme je ustanovio prisutnost 3 glavne ključne bakterije i na konturi oka i na obrazu: Staphylococcus spp, Cutibacterium spp i Corynebacterium spp. Međutim, koža oko konture oka je suša nego na ostatku lica (zbog niže proizvodnje sebuma), a Cutibacterium spp je izgleda manje prisutna bakterija nego recimo, na obrazu. Tako se otvara prostor za razvoj drugih, manjih obitelji bakterija. Kao posljedica toga, raznolikost, ili broj prisutnih vrsta, bogatija je od one na obrazu. Važno je napomenuti da ove vrste, čak i ako ih ima malo, imaju presudnu ulogu i utječu na ravnotežu mikrobioma tog područja.

ZNANOST O MIKROBIOMU KOŽE NA PODRUČJU OKO OČIJU

Poput kože na ostatku lica, mikrobiom konture oka je otporan, ali ne i nepobjediv. Unutarnji i vanjski čimbenici kao što su lijekovi (antibakterijske kapi za oči), kontaktne leće, agresivni proizvodi za uklanjanje šminke, starenje i genetika, onečišćenje, UV svjetlost i promjena godišnjih doba mogu narušiti ravnotežu mikrobioma.

Kad je neuravnotežen, mikrobiom možda neće moći u potpunosti pomoći koži očne konture da se obrani i oporavi. Iskoristivši ovo revolucionarno istraživanje specifičnosti mikrobioma konture oka, Lancôme je formulirao novu formulu Advanced Génifique kreme za područje oko očiju: moćnu kremu za mladoliki izgled i blistaviju kožu, obogaćenu jedinstvenim kompleksom od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija, odabranih zbog njihovog komplementarnog djelovanja na mikrobiom kože. S novom Advanced Génifique kremom za područje oko očiju, koža se može brže oporaviti i izgledati mlađe.

NOVA FORMULA ADVANCED GÉNIFIQUE KREME ZA PODRUČJE OKO OČIJU MOĆNI KOMPLEKS ZA SNAŽNIJU I BLISTAVIJU KONTURU OKA

Patentirani kompleks od 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija odabranih zbog komplementarnog djelovanja na mikrobiom kože. Jedinstvena formulacija nove Advanced Génifique kreme za područje oko očiju, koristi snagu znanosti o mikrobiomu i sadrži milijune frakcija prebiotika i probiotika koncentriranih u patentiranoj formuli.

Unutar ovog visoko koncentriranog kompleksa, optimalna ravnoteža od 3 prebiotika pomaže stvoriti idealno okruženje za mikrobiom kože: Manoza – na biljnoj bazi, proizvedena je iz debla bukve, javora ili od sjemena kukuruza, postupkom koji koristi najmanje energije i vode, stvara najmanje otpada i u skladu je s načelima zelene kemije. Pomaže u poticanju rasta korisnih bakterija.

Nova formula Advanced Génifique kreme za područje oko očiju također sadrži 4 probiotičke frakcije dobivene biotehnološkim postupcima za snažnu funkciju barijere, optimalnu diferencijaciju i dobru ravnotežu antimikrobnih peptida:

 • bifidobacterium longum
 • saccharomyces cerevisiae (kvasac)
 • lactobacillus acidophilus
 • lactobacillus casei

Za varijacije u volumenu i efekt sjena:

Ekstrakt sjemenki heljde – ovaj sastojak prirodnog podrijetla ekstrahira se površinskim postupkom ekstrakcije CO2. Pomaže održati zdravu razinu hidratacije i smanjuje vidljive znakove umora.

Hijaluronska kiselina – poznato je da apsorbira 1000 puta vlastitu težinu u vodi, pomaže pri zaglađivanju i nadomještava manjak vlage u kožu.

Za probijanje boje vaskularnog sistema – chlorella vulgaris pomaže smanjiti izgled crvenila i poboljšati blistavost kože.Za suzbijanje hiperpigmentacije i posvijetljivanje kože: vitamin CG stabilan derivat vitamina C (vitamin CG).

Proizvodi se od biljnih materijala poput kukuruza ili krumpira, postupkom koji koristi minimalno energije i vode, stvara najmanje otpada i u skladu je s načelima zelene kemije. Posvjetljuje i ujednačava ten kako bi se minimizirao izgled tamnih mrlja oko očiju.

NOVA IKONA Revolucionarna tekstura

Klinički dokazano pruža jaču konturu područja oko očiju i blistaviji pogled, nova Advanced Génifique krema za područje oko očiju revolucionarnog je kompleksa i teksture. Iridescentno biserno bijela, svilenkasto gelaste krema baršunasta je na dodir, nježna na koži i brzo se upija. Obavija kožu laganim slojem koji štiti i hidratizira, bez osjećaja ljepljivosti. Koža je trenutno blistava i ujednačenijeg tona te se osjeća mekano i glatko.
Od prvog nanošenja, Advanced Génifique krema posvjetljava konturu očiju i zaglađuje fine linije.

Posvijetlite podočnjake nakon 1 staklenke

Novi Advanced Génifique Yeux značajno posvjetljuje podočnjake nakon 1 staklenke.

Žene vide razliku – Rezultati nakon 7 dana:

 • Kontura oka izgleda 80% čvršće8
 • Kontura oka osjeća se zategnuto: 91%8
 • Kontura oka osjeća se popunjeno: 93%8

Rezultati nakon 1 staklenke

 • Kontura oka izgleda zategnuto, podignuto i popunjeno 91% 
 • Pogled izgleda otvorenije: 80% 
 • Kontura oka osjeća se jačom: 81% 
 • Kontura oka izgleda zdravije: 80% 10
Advanced Génifique krema za područje oko očiju 15ml
397,80 HRK