Poznati

Naša poznata trudnica zaista zna kako uživati!

Viktoria Šafranić 06. kolovoza 2018.

Iako ponovno u 'drugom stanju', prelijepa Nevena aktivnija je no ikada...

Prije nešto više od godinu dana, naša poznata voditeljica Nevena Rendeli na svijet je donijela dvije predivne djevojčice, blizanke Leu i Mare. Iako je odgajati dvoje male djece odjednom zaista ogroman izazov, za prekrasnu mamu tek je uslijedilo pravo iznenađenje. Nedavno je i sama doživjela ‘pozitivan šok’ saznajući da je ponovno trudna, netom nakon što su njezine kćeri navršile godinu dana.

Ali kako nam se čini, Nevena je aktivnija no ikada. Gledajući njezine fotke na Instagramu, vrlo lako možemo zaključiti da itekako dobro balansira između majčinstva i poslovnih obveza kojih nam se čini sada ima još više. Mnogi poznati brendovi, kao uzor brojnim ženama angažiraju upravo nju da promovira njihove proizvode, a sudeći prema brojnim angažmanima, Nevena to veoma uspješno odrađuje.

No kao i svi tijekom ovih paklenih vrućina, početkom kolovoza uzela je kratak predah te zajedno sa svojom obitelji otišla na zasluženi godišnji odmor na Pelješac. Posebno nas se dojmila fotografija koju je sinoć objavila na svom Instagramu, a na kojoj Nevena plovi na dasci za surfanje prilikom magičnog zalaska sunca. Ova umjetnička slika je u samo 12h prikupila preko 1600 lajkova te brojne pozitivne komentare i riječi divljenja na energiji kojom zrači.

Drage žene, moguće je…iako mama od 0-24, i Nevena je uspjela pronaći trenutak za sebe…