FOTO by Instagram @andrea_trgovcevic

Poznati

Naša poznata influencerica Andrea Trgovčević isfurala odvažan outfit

Daria Lovrić 22. travnja 2022.

Saznali smo gdje ga možete nabaviti i po kojoj cijeni...

Andrea Trgovčević poznata je kao travel influencerica i zaručnica poznatog hrvatskog travel blogera i vlasnika agencije za digitalni marketing i video produkciju Kristijana Iličića. Par će uskoro uploviti u bračnu luku, a u svladavanju plesnih koraka pomaže im plesačica Gabrijela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu “Ples sa zvijezdama”.

Andrea je prošle godine s Petrom Perkov osnovala i brend odjeće Twnty-Twnty, a kao prava zaljubljenica u modu često nas iznenadi svojim odjevnim kombinacijama. Na svom Instagram profilu podijelila je sliku u atraktivnom outfitu koji mami poglede i podiže raspoloženje.

„Happy outfit za Happy Easter. Sretan Uskrs dragi prijatelji, nadam se da ste ga proveli u krugu najmilijih.“ – poručila je Andrea svojim pratiteljima. Vesela influencerica odlično je iznijela LOOK, a ispod posta su se nizali samo pozitivni komentari: „Genijalno“, „Preslatka“, „Slatkiš zgodni“.

Čak je i naša modna blogerica Ella Dvornik, komentirala Andreine efektne cipele s perjem: „Trebam te cipele jučer“.

Mango sandale za lude i nezaboravne noćne provode

Polka dot dezen dobrodošao je u svim prigodama, za dnevni i večernji look i nosimo ga cijele godine neovisno o godišnjem dobu. Najčešće se radi o crno-bijeloj kombinaciji, međutim još atraktivnije izgleda u HIT bojama sezone.

Točkastu košulju i lanene hlače u plavoj boji koje je Andrea Trgovčević prošetala Zagrebom možete pronaći u ponudi omiljenog brenda Zara. Za točkastu košulju na vezanje trebate odvojiti 199,90 kuna, dok je cijena lanenih hlača 249,90 kuna.

Za ljubiteljice haljina, u aktualnoj ponudi pronašli smo i midi lanenu haljinu jednake boje i uzorka. Haljina ima nešto dublji V izrez, nabore sa strane i prorez na donjem rubu, a možete ju nabaviti za 299,90 kuna.